ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η Κρήτη πενθεί τον Βαγγέλη - Στις 12.00 η κηδεία


 Η Κρήτη πενθεί τον Βαγγέλη - Στις 12.00 η κηδεία

Μέσα σε κλίμα οδύνης η Κρήτη υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή από το Ρέθυμνο, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά νεκρός το πρωί της Κυριακής κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε.

Τα ίχνη του νεαρού είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου και η υπόθεσή του είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στην κοινή γνώμη. Η είδηση πως τελικά είναι νεκρός βύθισε στο πένθος τόσο συγγενείς και φίλους όσο και απλούς καθημερινούς ανθρώπους οι οποίοι ήλπιζαν ότι η απίστευτη αυτή περιπέτεια θα είχε αίσιο τέλος και ο Βαγγέλης θα βρισκόταν ζωντανός.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 06.00 το πρωί της Τρίτης το πλοίο που μετέφερε τη σορό του 20χρονου έφθασε στο λιμάνι των Χανίων. Η κηδεία είναι προγραμματισμένη στις 12.00 το μεσημέρι στο Σελλί Ρεθύμνου. Το φέρετρο με τη σορό του Βαγγέλη θα περάσει πρώτα από το χωριό Αρμένους, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν οι συγχωριανοί του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του Βαγγέλη αποδίδεται σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο».

Ημέρα πένθους


Η Τοπική Κοινότητα Αρμένων αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει ημέρα πένθους την ημέρα ταφής του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

«Ύστερα από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του συγχωριανού μας Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και βρέθηκε νεκρός την 15/03/2015, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Αρμένων συνήλθε εκτάκτως και με απέραντη θλίψη και οδύνη ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ η ημέρα που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία να κηρυχτεί ημέρα πένθους για την Τοπική Κοινότητα Αρμένων. Έτσι, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην κοινότητα και συγκεκριμένα: α) Δημοτικό Σχολείο Αρμένων β) Νηπιαγωγείο Αρμένων γ) Παιδικός Σταθμός Αρμένων δ) Κοινοτικό Γραφείο Αρμένων και ε) Περιφ. Ιατρείο Αρμένων».

http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-kriti-pen8i-ton-vageli---stis-1200-i-kidia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου