ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Είναι φίλες και τα κορμιά τους κάνουν τα νερά να βράζουν


kormia
Xωρίς τους συντρόφους τους βρέθηκαν στην Πάρο την προηγούμενη εβδομάδα η 32χρονη παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, με τη 2,5 ετών κόρη της Έλενα και η 43χρονη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, μετον 6χρονο γιο της Αλέξανδρο.

«Ο Βαγγέλης και ο Γιώργος δεν τις συνόδευσαν στο ταξίδι τους, καθώςεπαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν ναβρεθούν μαζί τους στο νησί» εξηγεί φίλη τους στο ΟΚ!. Οι δύο καλές φίλες, που διέμειναν στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων κατοικιών Κονταράτος στην Παροικιά, «πέρασαν τις διακοπές τους ακολουθώντας το πρόγραμμα των παιδιών. Πήγαιναν από νωρίς το πρωί στις παραλίες του νησιού για το μπάνιο τους, έπαιζαν μέχρι το μεσημέρι στην αμμουδιά, επέστρεφαν για φαγητό και κοιμούνταν νωρίς το βράδυ.  Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους έκαναν μία μονοήμερη εκδρομή στην Αντίπαρο, ενώ επισκέφθηκαν πολλές παραλίες της Πάρου», συμπληρώνεει το ίδιο πρόσωπο.
Δείτε φωτογραφίες
kampourikokkinou1
kampourikokkinou2
kampourikokkinou3
kampourikokkinou4
kampourikokkinou
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου