ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Νάιρα Αλεξοπούλου : Το τραγούδι της, με υπογραφή Τόνυ Μαυρίδη ''Ετσι πάει'' ξεπέρασε στο Youtube, τις 18.000 προβολές, μέσα σε 12 μέρες !

KΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥ Κ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ..!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.






Η Νάιρα έχει γεννηθεί στην Αρμενία στις 3 Ιουλίου, ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία και παρά το γεγονός ότι οι γονείς της ήταν Αρμένιοι, η Νάιρα μεγάλωσε με όλες τις Ελληνικές συνήθειες και
παραδόσεις.



Έγινε γνωστή με το πρώτο της τραγούδι «Παίζεις με την αντοχή μου» στο οποίο τους στίχους και την μουσική έχει γράψει ο Στέλιος Μαρής.
Τον Ιούλιο του 2011 η Νάϊρα επισκέπτεται το πλατό της εκπομπής «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» ως καλεσμένη της εκπομπής για να παρουσιάσει το τραγούδι της. Το τραγούδι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία όταν ακούγεται για πρώτη φορά στην εκπομπή «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» όπου και αποθεώνεται από την παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Ηλιάκη.




Τον Σεπτέμβριο του 2011 ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο VOX σττην Ιερά Οδό, στο πλευρό του Πάνου Καλλίδη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τις οποίες και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
Τον Φεβρουάριο του 2012 παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι με τίτλο «Ομορφάντρα μου» σε στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική του Στέλιου Μαρή, σημειώνοντας μεγαλύτερη επιτύχια απο το προηγούμενο, αφού έπαιζε σε όλα τα clubs της Ελλάδας και ξεσήκωνε τον κόσμο.
Τον Μάρτιο του 2013, μας αιφνιδιάζει ευχάριστα, με ενα ακόμα τραγούδι με τίτλο "Ετσι πάει" με την υπογραφή του Τόνυ Μαύρίδη, το οποίο κυκλοφορεί απο την Starplanet Records με διανομή Minos EMI. Σε λίγες μέρες, θα μπορούμε να την θαυμάσουμε και στις οθόνες μας, με την κυκλοφορία του νέου της videoclip, από τον σκηνοθέτη Μανώλη Τζιράκη

http://starplanetgreece.blogspot.gr/2013/04/youtube-18000-12.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου