ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΣΤΑΘΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ...!!!

Ο Στάθης Ραφτόπουλος γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1980 στη Ρόδο και ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σε πολύ μικρή ηλικία ξεκινάει να τραγουδάει όταν οι γονείς του, του χαρίζουν ένα keyboard .

Από μουσικά όργανα, γνωρίζει κλασική κιθάρα,τουμπερλέκι,μπαγλαμά,keyboard και τζουρά. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά σε μικρή σχεtikα ηλικία, ενώ ήταν μαθητής στο λύκειο. Πήγε φαντάρος και αναγκάστηκε να αφήσει το τραγούδι για λίγο μόνο καιρό .Αφού τελείωσαν οι
 
 
στρατιωτικές του υποχρεώσεις, συνέχισε να τραγουδάει. Το 2004 κάνει μία δεύτερη προσπάθεια στη μεγαλούπολη και τα καταφέρνει… Ξεκινάει σε ένα γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο πλάι της Κατερίνας Τοπάζη και μετά από μία σεζόν του γίνεται πρόταση για Πάτρα και παίρνει το ρίσκο
 
.
 Θα σε ξεχάσω" σε μουσικη του Κωνσταντίνου Βελλιάδη και σε στίχους του Τέρπανδρου.
 
 

Τον Οκτώβρ
Θα σε ξεχάσω" σε μουσικη του Κωνσταντίνου Βελλιάδη και σε στίχους του Τέρπανδρου.ιο του 2006 κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Καίτης Γαρμπή " Πως αλλάζει ο καιρός". Στο δίσκο φυσικά συμμετέχει ο Στάθης, ερμηνεύοντας μαζί της το ντουέτο των Πήγασος " Ισόβιος δεσμός".
Τη χειμερινή σεζόν 2006-2007 ο Στάθης εμφανίστηκε στο ' FIX '
Από 19 Απριλίου 2007 μέχρι και 14 Ιανουαρίου 2008 ο Στάθης εμφανιζόταν στο Posidonio δίπλα στον Νίκο Βέρτη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου, τον Γρηγόρη Πετράκο, την Μαρία Ιωαννίδου και τις Mystique.
Ο Στάθης από 6/3/2008 μέχρι και 5/5/2008 τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας "ORAMA" δίπλα στον Νίκο Βέρτη.
Μαζί εμφανιζόταν ο Γρηγόρης Πετράκος, η Μαρία Ιακώβου, η Μαρία Ιωαννίδου, οι Mystique και νέα ταλαντούχα παιδιά.
Από 29/5/2008 μέχρι και τις 13/10/2008 ο Στάθης εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο "Posidonio" παρέα με τον Νίκο Βέρτη. την Μαρία Ιακώβου,τον Κωνσταντίνο Γαλανό, την Μαρία Ιωαννίδου, την Κωνσταντίνα Σαμαρά και τις Mystique.
Από 31/10/2008 μέχρι και 21/2/2009 ο Στάθης Ραφτόπουλος εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο "Posidonio" μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, την Κωνσταντίνα Σαμαρά, τον Κωνσταντίνο Γαλανό, την Ευδοκία bκαι την Τζωρτζίνα b.
Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ POSIDONIO ΑΠΟ 23/4/2009 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1/8/2009 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΧΟΛΙΔΗ, ΤΗΝ ΘΕΛΞΗ, ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΝΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Δισκογραφία: Το Φεβρουάριο του 2006 κυκλοφόρησε η δισκογραφική δουλειά" Ήχογραφίες"του Καλύμνιου δημιουργού Γιάννη Κουλιά... Στο δίσκο μεταξύ άλλων ερμηνευτών συμμετέχει ο Στάθης με 3 κομμάτια ύφους έντεχνου-λαϊκού.
Το 2007 ο Στάθης δισκογραφικά παρουσιάζεται έχοντας συμμετοχή στα φωνητικά σε δύο αξιόλογα cd.
Πρόκειται για τις δουλειές: -'Με το 'να πόδι στ'αστρα...'-του Γιώργου Νταλάρα και -Οι τροβαδούροι της καρδιάς μου-τραγούδια του γνωστού στιχουργού Άλκη Αλκαίου που ερμηνεύουν πρωτοκλασάτοι έντεχνοι καλλιτέχνες. Τον Σεπτέμβριο του 2008 συμμετέχει στα φωνητικά του νέου τραγουδιού του Νίκου Βέρτη - "Όνειρο Αληθινό". Το Δεκέμβριο του 2008 συνεργάστηκε με τον Φοίβο για την πρώτη του διακογραφική δουλειά "Ο,τι πιο όμορφο" που κυκλοφόρησε από την HEAVEN όπου περιέχει 3 τραγούδια: 1)Χωρίζουμε 2) Με τίποτα 3)Ό,τι πιο όμορφο Το "ο,τι πιο όμορφο" θα το βρείτε και σε derti mix το οποίο κυκλοφορεί από την HEAVEN σε cd ΡΥΘΜΟΣ REMIXED παρέα με άλλα 17 γνωστά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Το "Ο,τι πιο όμορφο" κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2009 και στη συλλογή NON STOP MIX BY NIKOS HALKOUSIS VOL.5. Το "Ο,τι πιο όμορφο" κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2009 και στο cd "DIGITAL HEAVEN".
Το "Ο,τι πιο όμορφο" κυκλοφόρησε και μέσα από τη συλλογή Best of 2010 από την Heaven Music τον Δεκέμβριο του 2009.
Τον Απρίλιο του 2010 κυκλοφορεί το νέο cd-single του Στάθη Ραφτόπουλου με τίτλο "Απ' την αρχή" από την Heaven Music. Περιλαμβάνει 4 τραγούδια σε μουσική Δημήτρη Φωτιάδη και στίχους του Βλάσση Αλεξάνδρου:
1.ΚΙ ΟΜΩΣ
2.ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ
3.ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ
4.ΑΔΙΚΑ

Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφορεί διαδυκτιακά το τραγούδι "Θα σε ξεχάσω" σε μουσικη του Κωνσταντίνου Βελλιάδη και σε στίχους του Τέρπανδρου.Αυτο το διασημα κανει εμφαισεις σε ολη την ελλαδα με τεραστια επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου