ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Σάσα Σταμάτη: Το πληθωρικό της μπούστο ασφυκτιά!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει το φωτογραφικό ή τον τηλεοπτικό φακό να εστιάσει στα πλούσια προσόντα που η φύση της χάρισε απλόχερα. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο – πανελίστρια, Σάσα Σταμάτηπου καταπιέζει τα προσόντα της στην εκπομπή αλλά και στη ζωή! Η
δημοσιογράφος που γνωρίζει καλά τα δυνατά της σημεία φροντίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές να τα επιδεικνύει.
Τα προσόντα της έχουν δεχθεί και σαντιγί κατά τη διάρκεια της εκπομπής…
Το μπούστο της είναι πληθωρικό και κεντρίζει τα ανδρικά βλέμματα κάθε φορά που το αφήνει εκτεθειμένο με τις μπλούζες και τα φορέματα που φοράει. Μάλιστα φέτος, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το πρω1νό”, το πλούσιο μπούστο της Σάσας Σταμάτη έχει γίνει πόλος έλξης για τους συναδέλφους της που ακόμη και στον αέρα της εκπομπής δεν έχουν διαστάσει να ρίξουν μέχρι και σαντιγί ή ακόμη και να αγγίξουν το “επίμαχο” σημείο.
Η Σάσα Σταμάτη  "καταπιέζει" τα προσόντα της όχι μόνο στην εκπομπή που εμφανίζεται αλλά και στη ζωή. Η Σάσα που συνήθως φοράει πουκάμισα στενά και μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ για να τονίζουν το πληθωρικό της μπούστο, επιλέγει το ίδιο στυλ και στην καθημερινότητα της. Αν και έχει μακριά και καλλίγραμμα πόδια εκείνη προτιμάει με δικά της τεχνάσματα να επιδεικνύει τα “πάνω” προσόντα της και να κάνει τα αρσενικά να μην μπορούν να πάρουν τα βλέμματα από το βαθύ ντεκολτέ της.
 
 http://www.freegossip.gr/index.php/site/article/70430/to-plhthwriko-ths-mpoysto-asfyktia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου