ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Σφοδρή επίθεση στην Πάολα: «Βούλωσέ το και βγες να ζητήσεις συγγνώμη»!


Σφοδρή επίθεση στην Πάολα: «Βούλωσέ το και βγες να ζητήσεις συγγνώμη»!
Συνέντευξη στην εφημερίδα Real παραχώρησε η Πάολα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στέλιο Καζαντίζη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία». Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις αυτές της τραγουδίστριας προκάλεσαν κύμα
αντιδράσεων μεταξύ καλλιτεχνών.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδοποιός Μάνος Ψαλτάκης μέσα από του προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της λαϊκής τραγουδίστριας.
Ο συνθέτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Μέχρι εδώ. Δεν ανέχομαι μία που την κάνατε μάγκα, να λέει ότι ο Καζαντζίδης εκμεταλλευόταν τους ξενιτεμένους και ότι έκανε καριέρα με τον πόνο των ξενιτεμένων. Βρε τι πίνεις και λες, εσύ ποια εσύ για μια ιστορία που εγώ προσωπικά γνώριζα, και όπως εγώ όλοι οι τραγουδιστές, γίναμε μάγκες με τον αρχηγό σου Καζαντζίδη. Βούλωσέ το και βγες να ζητήσεις συγγνώμη, διότι αν από σήμερα σου πουν να πας στο εξωτερικό, ε καλύτερα να μην πας, διότι θα σου βγει ξινό από τους πονεμένους Πάολα γκε γκε, άντε μη χαλάσω άλλο το στόμα μου και μάθε λίγη ιστορία»!
http://www.govastileto.gr/lifestyle/sfodri-epi8esi-stin-paola-voulose-to-ke-vges-na-zitisis-signomi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου