ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Pamela Anderson: Φωτογραφίζεται με τους κατοίκους της Ύδρας


Pamela Anderson: Φωτογραφίζεται με τους κατοίκους της Ύδρας
Στην Ύδρα θα βρίσκονται για λίγες μέρες η εκρηκτική ηθοποιός Pamela Anderson μαζί με τη διάσημη βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Vivienne Westwood.



Η Ύδρα επιλέχτηκε ως χώρος για να φωτογραφηθεί η συλλογή SS/S ‘17 της 75χρονης Vivienne Westwood, η οποία είναι πασίγνωστη για τις δημιουργίες της σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα η ακτιβίστρια εκθέτει και έργα της σε διεθνείς συναντήσεις και εκδηλώσεις.




Η Pamela Anderson είναι το μοντέλο της καταπληκτικής και λίγο ανατρεπτικής κολεξιόν, ενώ φωτογράφος είναι ο διάσημος και καλός φίλος της Ύδρας Juergen Teller. Μαζί τους και η make-up artist Apollonia Bee, η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες. Η 49χρονη Pamela πανέμορφη και πολύ προσιτή φωτογραφήθηκε εκτός από τους σκοπούς της άφιξής της στην Ύδρα, και με πολλούς πολίτες που έσπευσαν να κρατήσουν ζωντανή τη συνάντησή τους με μια χαμογελαστή λήψη.





Η Pamela Anderson έτρωγε σήμερα το μεσημέρι στην παραλιακή ταβέρνα «Το πιάτο» ενώ έχει επισκεφτεί και άλλα spots του νησιού. Σίγουρα πάντως η Ύδρα μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες της κολεξιόν, θα διαφημιστεί παγκοσμίως με τον καλύτερο τρόπο!

http://www.govastileto.gr/lifestyle/pamela-anderson-fotografizete-me-tous-katikous-tis-idras/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου