ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Σοκάρουν τα αποτελέσματα από τη νεκροψία της Whitney Houston


 Σοκάρουν τα αποτελέσματα από τη νεκροψία της Whitney Houston

Οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο της θρυλικής Whitney Houston, η Daily Mirror έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα της νεκροψίας της, τα οποία είναι σοκαριστικά, αφού αναφέρουν πως η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς δόντια και με περούκα ραμμένη πάνω στα δικά της μαλλιά.

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του νερού, που ξεπερνούσε τους 60 βαθμούς Κελσίου, το σώμα της ήταν γεμάτο εγκαύματα και σε πολλά σημεία έλειπαν κομμάτια από το δέρμα της.
Ακόμα βρέθηκαν σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της και ουλές στο στήθος από πλαστική επέμβαση. Σύμφωνα με την έκθεση, η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν βουλωμένη κατά 60%.
Η Whitney Houston είχε εμφανιστεί μια εβδομάδα πριν από το θάνατό της στο Λος Άντζελες για τα Grammys και είχε προκαλέσει ανησυχίες με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, την άθλια εμφάνισή της και τα αταίριαστα ρούχα της.

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της, είχε πει στη βοηθό της ότι είχε πονόλαιμο και επρόκειτο να κάνει ένα μπάνιο πριν από ένα πάρτι που είχε να πάει. Στις 15:35, η βοηθός της βρήκε το άψυχο σώμα της μέσα στην μπανιέρα και το νερό ήταν τόσο ζεστό που ξεπερνούσε τους 66 °C.
Το δέρμα στην πλάτη της είχε καεί, σύμφωνα με την αναφορά της νεκροψίας, προκαλώντας «ολίσθηση του δέρματος» στα πόδια της. Σημάδια από βελόνες είχε στον αριστερό της αγκώνα, ενώ φαίνονταν και οι ουλές από τα εμφυτεύματα στήθους. Επίσης μια περούκα ήταν ραμμένη πάνω στα υπάρχοντα μαλλιά της. Τα φρύδια της ήταν «αραιά», σημείωσε ο νοσηλευτής, αλλά τα μαλλιά της ήταν ακόμα γεμάτα, μαύρα και κυματιστά.
Τα δόντια της, ωστόσο, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς έλειπαν 11 από τα μπροστινά της, τα οποία τα έχασε από τη διαρκή χρήση της κοκαΐνης και του κρακ.




 https://www.govastileto.gr/lifestyle/sokaroun-ta-apotelesmata-apo-ti-nekropsia-tis-whitney-houston/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου