ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Η Milla Jovovich μιλάει για το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης της


Η Milla Jovovich  μιλάει για το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Milla Jovovich , καθώς πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Paul W. S. Anderson.
Η ηθοποιός που είναι πολύ ενεργή στα social media πρόσφατα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό
της λογαριασμό στο Instagram πως η νεογέννητη κόρη έχει ίκτερο.
Συγκεκριμένα η 44χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία της νεογέννητης Osian στην αγκαλιά της αδερφής της, της 4χρονης Dashiel Edan, την ώρα που της δίνει γάλα.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από το να βλέπεις τα παιδιά σου να αγαπιούνται και να εκτιμούν τον χρόνο τους μαζί. Η Dashiel δεν χορταίνει το "μικρό μωρό της" και την ταΐζει σε κάθε ευκαιρία», έγραψε η ίδια, σημειώνοντας πως λόγω του ίκτερου το βρέφος χρειάζεται να πίνει περισσότερο μητρικό γάλα, οπότε χρησιμοποιούν και μπιμπερό.

Η Milla Jovovich , που έχει επίσης μια κόρη με τον σύζυγό της Paul W.S. Anderson, την 12χρονη Ever Gabo, εξήγησε στη συνέχεια γιατί δεν θηλάζει το μωρό της αυτή την στιγμή. «Χρειάστηκε να δώσουμε περισσότερο μητρικό γάλα, που βγάζω με θήλαστρο, επειδή η Osian έχει ίκτερο και δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη, οπότε μπαινοβγαίνουμε στο νοσοκομείο όλη την εβδομάδα και μας είπαν πως όσο περισσότερο γάλα πίνει, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει καλά. λλά αποκοιμιέται τόσο γρήγορα στον θηλασμό που χρειάστηκε να την ταΐζουμε με μπιμπερό ώστε να πίνει όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε η ηθοποιός.
«Η γλυκιά μου έχει τόσες γρατσουνιές στις φτέρνες, από όπου της παίρνουν αίμα για να ελέγξουν τα αντισώματα, που πονάει η καρδιά μου μόνο που το σκέφτομαι. Αλλά ελπίζουμε οι σημερινές εξετάσεις να δείξουν ότι καλυτερεύει», πρόσθεσε.



 https://www.govastileto.gr/lifestyle/i-milla-jovovich--milai-gia-to-provlima-igias-tis-neogenitis-koris-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου