ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Camila Morone: Μιλάει για τα 23 χρόνια διαφοράς στη σχέση της με τον Leonardo Di Caprio


Camila Morone: Μιλάει για τα 23 χρόνια διαφοράς στη σχέση της με τον Leonardo Di Caprio

Ο Leonardo Di Caprio και η Camila Morone είναι μαζί τα δύο τελευταία χρόνια και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
Η 22χρονη καλλονή, πέρα από φανατικούς θαυμαστές, έχει και haters, οι οποίοι διαρκώς σχολιάζουν
αρνητικά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον βραβευμένο με Όσκαρ, 45χρονο σταρ. Θέλοντας να κλείσει για τελευταία φορά τα κακά στόματα, σχολίασε το πώς αισθάνεται για αυτό το γεγονός σε ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο στο πλαίσιο της συνέντευξής της στη Los Angeles Times.

«Υπάρχουν τόσες σχέσεις στο Hollywood – και στην παγκόσμια ιστορία- στις οποίες οι άνθρωποι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας», είπε χαρακτηριστικά η Camila Morrone και συμπλήρωσε ότι πιστεύει πως καθένας θα πρέπει να μπορεί να βγαίνει με όποιον θέλει.
«Θα ήμουν κι εγώ περίεργη», παραδέχτηκε σχετικά με τον κόσμο που ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ίδια εξαιτίας της σχέσης της με τον ηθοποιό. «Νομίζω όμως, ότι όλο και περισσότερο, τώρα που ο κόσμος βλέπει τη νέα μου ταινία (Mickey and the Bear), αρχίζω να αποκτώ σιγά σιγά μια ταυτότητα έξω από αυτό».




 https://www.govastileto.gr/lifestyle/amila-morone-milai-gia-ta-23-xronia-diaforas-sti-sxesi-tis-me-ton-leonardo-di-caprio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου