ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Eva Mendes: Αποκαλύπτει τι κάνει για να κρατάει ζωντανή τη σχέση της με τον Ryan Gosling


Eva Mendes: Αποκαλύπτει τι κάνει για να κρατάει ζωντανή τη σχέση της με τον Ryan Gosling

Η Eva Mendes εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας κάτι που σπάνια συνηθίζει, μίλησε με λεπτομέρειες για την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον Ryan Gosling και τις δυο μικρές κόρες τους.
«Θεέ μου, είναι τόσο διασκεδαστικό και όμορφο και τρελό. Είναι μια τρέλα», είπε η γνωστή
ηθοποιός, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Access Daily. «Φυσικά είναι και πολύ δύσκολο. Είναι αυτό το συναίσθημα στο τέλος της ημέρας, που τα έχεις βάλει για ύπνο και κοιταζόμαστε με τον Ryan με ένα βλέμμα τύπου, "Τα καταφέραμε, τα καταφέραμε. Φτηνά την γλιτώσαμε"», πρόσθεσε η ίδια, μιλώντας για τις κόρες της, την 5χρονη Εσμελάντα και την 3χρονη Αμάντα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2011 μετά την κινηματογραφική του συνάντηση στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond the Pines», όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Παρόλο που είναι μαζί για σχεδόν μια δεκαετία, οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί επισήμως.
Η Eva Mendes μίλησε επίσης και για τις «βραδιές ραντεβού» με τον Ryan Gosling, που τους βοηθάνε να κρατούν ζωντανή την σχέση τους αλλά και πόσο δύσκολο είναι να κανονιστούν. «Πρέπει να βεβαιωθείς πως τακτοποίησε τα πάντα. Ευτυχώς έχουμε πολλή στήριξη από την οικογένεια πολλοί συγγενείς. Η οικογένειά μου μένει εδώ. Η οικογένειά του έρχεται επίσκεψη. Ζουν στον Καναδά, αλλά έρχονται συνέχεια και μένουν για καιρό. Οπότε έχουμε υποστήριξη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
Όσο για το αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της, δηλώνει θετική. «Είναι μια δημιουργική ιδιοφυΐα. Θα μου άρεσε να γίνει κάποια στιγμή. Θα περνούσα από οντισιόν για εκείνον οποιαδήποτε στιγμή - αστειεύομαι, δεν χρειάζεται να περάσω από οντισιόν», σχολίασε η ίδια.
https://www.govastileto.gr/lifestyle/eva-mendes-apokalipti-ti-kani-gia-na-kratai-zontani-ti-sxesi-tis-me-ton-ryan-gosling/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου