ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Στην Πάρο παραθερίζει και φέτος η Monica Bellucci


Στην Πάρο παραθερίζει και φέτος η Monica Bellucci
Είναι μία από τις πιο αισθησιακές γυναίκες στον πλανήτη και για πολλούς παραμένει το απόλυτο σύμβολο του σεξ.
Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την όμορφη Πάρο ψήφισε για άλλη μια χρονιά η Monica Bellucci για τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Τα τελευταία 24ωρα η 54χρονη Ιταλίδα καλλονή βρίσκεται στην Πάρο και μία εμφάνισή της σε γνωστό εστιατόριο του νησιού ήταν αρκετή για να γίνει η άφιξή της talk of the town. Η Bellucci βρέθηκε μάλιστα σε εστιατόριο του νησιού, όπου δείπνησε με την παρέα της και όπως είπε ο ιδιοκτήτης στο δελτίο του OpenTV, ήταν πολύ απλή και προσιτή στον κόσμο.

«Την αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα. Ιδιαίτερα το νησί μας και για αυτό κάθε χρόνο είναι εδώ. Όλος ο κόσμος πέρναγε από εκεί να της μιλήσει. Εκείνη ήταν πολύ ευγενική, χαιρετούσε όλο τον κόσμο. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα στο μαγαζί. Έμεινε μιάμιση ώρα και τα φαγητά που γεύθηκε ήταν λιτά και βασισμένα στις μεσογειακές γεύσεις, χταπόδι και ψάρια», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Μάριος Τσαχπίνης, στο κεντρικό δελτίο του OPEN.
Η Bellucci λατρεύει την Πάρο και δεν είναι μάλιστα λίγα τα δημοσιεύματα που την θέλουν να ενδιαφέρεται για την αγορά ενός σπιτιού στο νησί. Προς το παρόν απλά απολαμβάνει τις ομορφιές του τόπου και τις διακοπές της.


 https://www.govastileto.gr/lifestyle/stin-paro-para8erizi-ke-fetos-i-monica-bellucci/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου