ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Οι Cara και Poppy Delevingne μας ξεναγούν στο πολύχρωμο σπίτι τους στο Λος Άντζελες


Οι Cara και Poppy Delevingne μας ξεναγούν στο πολύχρωμο σπίτι τους στο Λος Άντζελες

Οι διάσημες αδελφές και πασίγνωστα μοντέλα με καταγωγή από το Λονδίνο αποφάσισαν να εγκατασταθούν μαζί σ' ένα υπέροχο σπίτι γεμάτο χρώμα στο Λος Άντζελες.
Το πολύχρωμο σπίτι τους διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα vintage Playboy φλίπερ κι ένα navy bar
εμπνευσμένο από την ταινία «Το νησί του Gilligan», εξοπλισμένο με βρύση μπύρας και έναν στύλο για pole dancing.


Η καλιφορνέζικη κατοικίας της Cara και της Poppy Delevingne προσφέρει μαθήματα αισθητικής με διάχυτο το προσωπικό τους στυλ.

«Ερχόμαστε συχνά στο Λος Άντζελες, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, και καμιά φορά η πόλη μπορεί να μοιάζει μοναχική. Οπότε, το να μείνουμε μαζί φάνταζε μια πολύ καλή ιδέα. Άλλωστε, είναι πάντα ωραίο να μένεις με την οικογένειά σου» εξομολογείται η Cara. «Αυτή ήταν η ευκαιρία να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Είναι βέβαια αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι εξακολουθούμε να αγαπάμε η μια την άλλη, μετά το τέλος της ανακαίνισης και του interior desing» προσθέτει γελώντας η Poppy.

Η εντυπωσιακή κατοικία των διάσημων supermodels είναι εξοπλισμένη με δύο master σουίτες σε διαφορετικούς ορόφους, ενώ έχει δύο ξεχωριστές εισόδους. «Σχεδιάσαμε αρχικά όλους τους χώρους με την Cara και στη συνέχεια με το προσωπικό touch της Poppy καταφέραμε να δώσουμε στο σπίτι το επίπεδο γοητείας με το οποίο και οι δυο Delevingne ήταν ευχαριστημένες» είπε ο αρχιτέκτονας Nicolò Bini της design εταιρείας Line Architecture, η οποία έχει σαν βάση της το L.A., που ανέλαβε το δύσκολο πρότζεκτ.


Με έντονες τα εξωτικά vibes, ο Bini κατάφερε να δημιουργήσει μοναδικούς χώρους, χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά στοιχεία που τον προκαλούσαν δημιουργικά.  Τα αμέτρητα υφάσματα με φύλλα μπανάνας και φοίνικες σε πολλές επιφάνειες του σπιτιού είναι μερικά μόνο από όσα έδωσαν «ζωή» στην υπέροχη αυτή κατοικία.
https://www.govastileto.gr/lifestyle/i-cara-ke-poppy-delevingne-mas-ksenagoun-sto-polixromo-spiti-tous-sto-los-antzeles/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου