ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Scarlett Johansson: Έξαλλοι οι θαυμαστές της με την επιμονή της να υποδυθεί έναν trans


Scarlett Johansson: Έξαλλοι οι θαυμαστές της με την επιμονή της να υποδυθεί έναν trans
Έξαλλοι είναι οι θαυμαστές της Scarlett Johansson με την ηθοποιό, αφού η ίδια επιμένει ότι μπορεί υποδύεται χαρακτήρες άλλων φυλών και σεξουαλικών προσανατολισμών.
Η διάσημη ηθοποιός είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν από λίγο καιρό με την πρόθεσή της να
υποδυθεί έναν τρανσέξουαλ στην ταινία «Rub & Tug», με πολλούς να την επικρίνουν, καθώς τον ρόλο αυτό θα έπρεπε κανονικά να υποδυθεί ένα transgender.
Ωστόσο, η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «As If», θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, επιμένοντας μάλιστα στην άποψή της και λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι η πολιτική ορθότητα πρέπει να καθορίζει ποιος ρόλους μπορεί να υποδυθεί.

«Ξέρετε, ως ηθοποιός θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να παίζω οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και οι απαιτήσεις της εργασίας μου» δήλωσε η Scarlett Johansson, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά.
«Νιώθω πως είναι μια τάση στον τομέα μου και πως πρέπει να συμβεί για διάφορους κοινωνικούς λόγους, αλλά υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο όταν επηρεάζει την τέχνη επειδή νιώθω πως η τέχνη πρέπει να είναι απαλλαγμένη από περιορισμούς» πρόσθεσε.
Κράξιμο στο Twitter
Ωστόσο, το σχόλιό της αυτό και η επιμονή της στην πρόθεσή της να υποδυθεί όποιον ρόλο της δοθεί, προκάλεσε οργή και αγανάκτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ναι, Scarlett Johansson, θα πρέπει να είσαι σε θέση να παίξεις ένα δέντρο. Γιατί δεν υπάρχουν δέντρα με αισθήματα που να αγωνίζονται να πάρουν αυτό το ρόλο. Αλλά υπάρχουν χιλιάδες τρανσέξουαλ ηθοποιοί που έχουν πει άπειρες φορές ότι θα ήθελαν να υποδυθούν αυτούς τους χαρακτήρες» ανέφερε η σεναριογράφος Στεφανί Μικούς σε ένα tweet.




 https://www.govastileto.gr/lifestyle/scarlett-johansson-eksali-i-8avmastes-tis-me-tin-epimoni-tis-na-ipodi8i-enan-trans/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου