ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους


Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους

Μετά τον γάμο τους στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου έγινε υπό άκρα μυστικότητα, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Σύμφωνα μάλιστα με τη RealLife, οι δυο τους αφού επισημοποίησαν τη σχέση τους περίπου δύο μήνες νωρίτερα από ότι προγραμμάτιζαν, πλέον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ήδη μια τρυφερή μητέρα, αφού η μικρή Εύα είναι όλη της η ζωή. Ένα δεύτερο παιδί ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενο, καθώς θα επισφραγίσει τον έρωτα της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.


Παράλληλα ο Λευτέρης Σουλτάτος λατρεύει την 6χρονη Εύα, ενώ και ο ίδιος έχει επίσης μια κόρη και έναν γιο από διαφορετικές μητέρες.

Το ζευγάρι τηρεί σιγήν ιχθύος για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι ένα παιδί θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους.

Θυμίζουμε πως η σχέση της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και σε σύντομο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Οι δυο τους πλέον απολαμβάνουν το μέλλον τους με χαμόγελο, αισιοδοξία και ανοιχτές όλες τις προοπτικές.



 https://www.govastileto.gr/lifestyle/vaso-laskaraki---lefteris-soultatos-ena-pedi-8a-oloklirosi-tin-eftixia-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου