ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Άκης Πετρετζίκης - Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους


Άκης Πετρετζίκης - Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Άκη Πετρετζίκη και της Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου, του κοριτσιού που έσβησε την ολυμπιακή φλόγα στην Αθήνα το 2004. Όπως αναφέρει η RealLife, παρότι οι δυο τους το περασμένο καλοκαίρι απολάμβαναν τρυφερές στιγμές, τρεις μήνες αργότερα όλα άλλαξαν.


Άνθρωποι από το περιβάλλον του γνωστού μάγειρα ωστόσο, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Εξάλλου η σχέση τους τερματίστηκε σε φιλικό πλαίσιο, λόγω ανωτέρας βίας και εξωτερικών παραγόντων και όχι εξαιτίας έντασης και συγκρούσεων ή κάποιου σοβαρότερου λόγου.
«Ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Κανείς δε γνωρίζει αν είναι οριστικός ο χωρισμός τους.



Είναι ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ και δεν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα ανάμεσά τους, για αυτό ίσως καταφέρουν να κάνουν μια προσπάθεια ακόμη», λένε κοινοί φίλοι του ζευγαριού.

Η 24χρονη Φωτεινή σπουδάζει Βιολογία στην Αγγλία, ενώ ο Άκης έχει ως έδρα την Ελλάδα, όπου και διατηρεί ένα πλήρες πρόγραμμα επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτός φέρεται να είναι και ο λόγος του χωρισμού τους. Η απόσταση και η έλλειψη κοινού χρόνου αποδείχτηκαν ψυχοφθόροι παράγοντες και φέρεται να οδήγησαν σε τέλμα τη σχέση τους.








https://www.govastileto.gr/lifestyle/akis-petretzikis---fotini-papaleonidopoulou-olo-to-paraskinio-tou-xorismou-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου