ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Λάουρα Νάργες: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο


Λάουρα Νάργες: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Τον τελευταίο καιρό διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την Λάουρα Νάργες και τον Μιχάλη Μουρούτσο να έχoυν χωρίσει. Φαίνεται πως οι δυσκολίες που βγήκαν στην επιφάνεια της σχέσεις τους, δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν ενωμένους και έτσι πλέον ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι ήταν αρκετά χρόνια μαζί και είχε αντέξει όλα τα εμπόδια, αφού τόσο η Λάουρα όσο και ο Μιχάλης πήραν μέρος στον πρώτο και δεύτερο κύκλο του «Survivor» αντίστοιχα, βιώνοντας την απόσταση.

Οι δύο τους είχαν επιλέξει μάλιστα να μένουν μαζί, προκειμένου να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» η γλυκιά Λάουρα είναι έτοιμη να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και να αφήσει πίσω της καθετί που την στενοχωρεί.

 Μάλιστα, πριν λίγες μέρες αποφάσισε να κάνει ακόμα μια αλλαγή στη ζωή της και να αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της, υιοθετώντας την τάση της εποχής. Όσον αφορά το λόγο του χωρισμού; Φαίνεται πως η Λάουρα δεν μπορούσε να περιμένει άλλο να κλείσει ο Μιχάλης το κεφάλαιο του γάμου του με την Αναστασία Περράκη.

https://www.govastileto.gr/lifestyle/laoura-narges-o-logos-pou-apofasise-na-dosi-telos-sti-sxesi-tis-me-ton-mixali-mouroutso/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου