ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Zombie Boy: Ποιο ήταν το αγόρι που έβαλε τέλος στη ζωή του;


Zombie Boy: Ποιο ήταν το αγόρι που έβαλε τέλος στη ζωή του;

Το Zombie Boy, κατά κόσμον Rick Genest, έβαλε τέλος στη ζωή του την 1η Αυγούστου του 2018, συγκλονίζοντας τη μουσική βιομηχανία. Ήταν μοντέλο, perfomer, μουσικός. Στα 15 του, εγχειρίστηκε για πρώτη φορά για όγκο στον εγκέφαλο. Έναν χρόνο μετά απέκτησε το πρώτο του
τατουάζ στο κεφάλι, στο σημείο της τομής. Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ, καλύπτοντας το 90% του σώματός του με τατουάζ. Στόχος του ήταν να φαίνεται ένα σώμα σε αποσύνθεση, ένα ζωντανό κολάζ από 178 έντομα και 138 οστά, ρεκόρ το οποίο του χάρισε και μια διπλή αναφορά στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Τα τατουάζ του συνολικά στοίχιζαν πάνω από 19.000 δολάρια.

Ευρέως γνωστός έγινε από τη φιλία του με τη Lady Gaga και τη συνεργασία τους στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Born This Way, απ' όπου και τράβηξε την προσοχή του Nicolas Formichetti, τότε στιλίστα του Τιερί Μιγκλέρ. Ήταν ο άνθρωπος που πλήρωσε τα συσσωρευμένα χρέη του Genest και εξασφάλισε στον Καναδό διαβατήριο, ανοίγοντας του τις πύλες της μόδας και της αναγνώρισης.



Από τα catwalks βρέθηκε επίσημο πρόσωπο καμπάνιας της L' Oreal και πρέσβης για τη μάχη της διαφορετικότητας στην εξωτερική εμφάνιση. Πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του είχε ολοκληρώσει τον πρώτο heavy metal δίσκο του, έχοντας αποφασίσει να κάνει δωρεά τα κέρδη του στην punk rock κοινότητα του Μόντρεαλ.

Μία μέρα μετά την αυτοκτονία του που δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από τις αρχές, παρά μόνο από τον λογαριασμό της Lady Gaga η τραγουδίστρια κάλεσε τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί για θέματα ψυχικής υγείας...


 https://www.govastileto.gr/lifestyle/zombie-boy-pio-itan-to-agori-pou-evale-telos-sti-zoi-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου