ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Justin Bieber: Αυτός είναι ο λόγος που έβαλε τα κλάματα στη μέση του δρόμου!


Justin Bieber: Αυτός είναι ο λόγος που έβαλε τα κλάματα στη μέση του δρόμου!

Την περασμένη Τρίτη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Justin Bieber και τη Hailey Baldwin στους δρόμους να κλαίνε και να αγκαλιάζονται προσφέροντας παρηγοριά ο ένας στον άλλο.


Η στιγμή βέβαια δεν κράτησε πολύ και στο τέλος οι δυο τους, αφού φάνηκε ότι πέρασαν από μια στάση όπου έμοιαζαν να προσεύχονται, συνέχισαν τη βόλτα τους χαμογελαστοί, όμως το συμβάν ήταν αρκετό να γεμίσει με αγωνία τους θαυμαστές τους.





Άνθρωποι του TMZ πλησίασαν τον 24χρονο ποπ σταρ και τον ρώτησαν σχετικά. Η απάντηση που τους έδωσε είναι λίγο... παράξενη, όμως, φυσικά, τη δεχόμαστε ως έχει!

Δείχνοντας το εξώφυλλο του βιβλίου του πάστορα Timothy Keller με τίτλο «The Meaning Of Marriage», ο Justin απάντησε το εξής: Αυτό... Έχεις καλές και κακές μέρες. Δεν είναι αληθινό αν δεν έχεις κακές μέρες».





Η σχέση του Bieber με τα θεία έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι «θέλει να ζήσει σαν τον Χριστό». Προφανώς, λοιπόν, σε αυτό το πλαίσιο πνευματικών και εσωτερικών αναζητήσεων ανήκει και το στιγμιότυπου που κατέγραψαν οι κάμερες.




Για την ιστορία, το βιβλίο αυτό του Νεοϋορκέζου πάστορα έχει σκοπό να βοηθήσει ζευγάρια και νεόνυμφους στα ζητήματα της φιλίας, της δέσμευσης και του σεξ μέσα στο πλαίσιο του γάμου.



 https://www.govastileto.gr/lifestyle/justin-bieber-aftos-ine-o-logos-pou-evale-ta-klamata-sti-mesi-tou-dromou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου