ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Έξαλλος ο Brad Pitt με την Angelina Jolie: «Είναι τρομερό και αηδιαστικό…»


Έξαλλος ο Brad Pitt με την Angelina Jolie: «Είναι τρομερό και αηδιαστικό…»
Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie καλά κρατεί και από ότι φαίνεται δύσκολα θα κοπάσει. Σε νέες του δηλώσεις ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πως είναι «αηδιαστικό» από την πλευρά της πρώην συζύγου του να διαρρέουν στον Τύπο λεπτομέρειες από το πολύκροτο
διαζύγιό τους γιατί όλα όσα γράφονται τα διαβάζουν τα παιδιά τους.


Αν και η δικαστική τους διαμάχη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και με ιδιωτικό δικαστή ο Brad Pitt είναι έξαλλος με την Angelina Jolie. «Είναι τρομερό και αηδιαστικό καθώς τα παιδιά τους, ο 16χρονος Maddox, o 14χρονος Pax, 13χρονη Zahara, η 12χρονη Shiloh και τα 9χρονα δίδυμα Vivienne και Knox είναι αρκετά μεγάλα και επηρεάζονται με όλα όσα διαβάζουν και γράφονται για τους γονείς τους», αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Pitt που μίλησε στο Blast.


H ίδια πηγή αναφέρει πως «ο Pitt ελπίζει ότι η Jolie θα λογικευτεί και θα δει καθαρά πώς όλη αυτή η δικαστική διαμάχη κάνει κακό στα παιδιά της».
Την περασμένη εβδομάδα η Jolie είπε πως τα χρήματα που δίνει ο Pitt είναι πολύ λίγα για τα παιδιά και πως όσα της έχει δώσει ήταν με τη μορφή δανείου και τα θέλει πίσω και με τόκο.
Από την πλευρά του ο Pitt πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως «η Jolie είναι παράλογη καθώς δίνει εκατομμύρια για τα παιδιά του».


 https://www.govastileto.gr/lifestyle/eksalos-o-brad-pitt-me-tin-angelina-jolie-ine-tromero-ke-aidiastiko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου