ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ρένα Βλαχοπούλου: Πόσο πουλήθηκε η τριώροφή έπαυλή της στην Κέρκυρα;


Ρένα Βλαχοπούλου: Πόσο πουλήθηκε η τριώροφή έπαυλή της στην Κέρκυρα;
Ένα αφιέρωμα στη Ρένα Βλαχοπούλου έκανε το περιοδικό Down Town όπου μεταξύ άλλων γίνεται ειδική αναφορά και στο τριώροφο σπίτι που έχτισε η δημοφιλής ηθοποιός στην Κέρκυρα.
«Η Ρένα είναι κατά κάποιον τρόπο το “πρόσωπο” του νησιού, η μασκότ. Η Κερκυραία. Και
αγαπούσε το νησί με πάθος. Το θεωρούσε τον τόπο της. Εκεί ήθελε να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της με τον σύζυγό της, Γιώργο Λαφαζάνη.



Στα 60 της οργανώνει το όνειρό της για την τελευταία πράξη της ζωής της. Σ’ ένα οικόπεδο έξι στρεμμάτων, δέκα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, χτίζει ένα τριώροφο σπίτι 460τμ. Εκεί θα περνάει τέσσερις μήνες το χρόνο. Και εκεί θα δηλώνει πως ζει πια στον δικό της τόπο, στον τόπο των ονείρων της.




Όταν πέθανε, το 2004, έκλεισε το σπίτι με λουκέτο και δεν άνοιξε ποτέ ξανά. Ο σύζυγός της, που ήταν και ο κληρονόμος της, αρνιόταν να πάει, δεν ήθελε να θυμάται. Δεν ήθελε ούτε καν να το συντηρεί. Άλλωστε, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό της, εκείνος παθαίνει Αλτσχάιμερ και το 2010 πεθαίνει, χωρίς ποτέ να μπορέσει να ξεπεράσει την απουσία της. Τελικά το σπίτι πουλήθηκε το 2013 σε πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με την πραγματική αξία του, για 500.000 ευρώ, με όλα τα έπιπλά της μέσα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Down Town.
 https://www.govastileto.gr/lifestyle/rena-vlaxopoulou-poso-pouli8ike-i-triorofi-epavli-tis-stin-kerkira/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου