ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Angelina Jolie: Ετοιμάζεται να γίνει μαμά για 7η φορά


Angelina Jolie: Ετοιμάζεται να γίνει μαμά για 7η φορά

Η Angelina Jolie, είναι μητέρα έξι παιδιών, έχει όμως πολλή αγάπη να δώσει ακόμη, όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν.

Eίναι έτοιμη να γίνει και πάλι μαμά, για 7η φορά μόλις τελειώσει τα γυρίσματα για το Maleficent 2 και ολοκληρωθεί η διαδικασία της κηδεμονίας με τον Brad Pitt.

Ο Maddox, ο Pax, η Zahara, η Shiloh, η Vivienne και ο Knox, θα πρέπει να κάνουν χώρο στο δωμάτιό τους για ένα αδερφάκι ακόμη. Ενώ η Angelina Jolie και ο Brad Pitt βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, σχετικά με την κηδεμονία των έξι τους παιδιών, η 43χρονη ηθοποιός σκέφτεται να προσθέσει ένα ακόμη μέλος στη μεγάλη της οικογένεια.

Σύμφωνα με μία πηγή, αυτό είναι το σύνδρομο της «άδειας φωλιάς» που έχει επηρεάσει τόσο την ηθοποιό, μιας και τα παιδιά της πλέον έχουν μεγαλώσει και δεν την χρειάζονται τόσο πολύ πια.

«Η Angelina ήθελε πάντα να βοηθήσει τους Σύριους πρόσφυγες», αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό OK! «Θέλει πραγματικά να το κάνει, ραγίζει η καρδιά της, κάθε φορά που βλέπει ένα παιδί να υποφέρει. Έχει ακόμη πολλή αγάπη να δώσει». Και είμαστε σίγουρες πως θα αργά ή γρήγορα θα το κάνει.

https://www.govastileto.gr/lifestyle/angelina-jolie-etimazete-na-gini--mama-gia-7i-fora/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου