ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας χαρίζει μέρος των εσόδων από τις συναυλίες του στην ενίσχυση των πυροπαθών!


O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας χαρίζει μέρος των εσόδων από τις συναυλίες του στην ενίσχυση των πυροπαθών!

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, ανάμεσα τους και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, οι οποίοι μέσα από τα social media προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν!

Αρκετοί όμως ήταν και οι καλλιτέχνες που επέλεξαν να αναβάλουν τις εμφανίσεις τους που συνέπεσαν χρονικά με τον πύρινο εφιάλτη. Ανάμεσά τους και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που μαζί με τους συνεργάτες του αποφάσισαν να δώσουν μέρος των εσόδων από τις επόμενες συναυλίες τους στους πυροπαθείς.



«Τόσο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, όσο και οι συνεργάτες του και οι διοργανωτές, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος και εκφράζοντας τη θλίψη τους για την τραγωδία, αποφάσισαν μέρος των εσόδων να διατεθεί για την ενίσχυση των πυροπαθών της Αττικής.

Όσοι επιθυμούν την επιστροφή των εισιτηρίων, μπορούν να απευθυνθούν στα σημεία απ’ όπου τα προμηθεύτηκαν. Τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί θα ισχύουν κανονικά και στις νέες ημερομηνίες», σημείωσε στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής ενημερώνοντας το κοινό για τις 3 προγραμματισμένες συναυλίες του, με τη Μιρέλα Πάχου και τον Steve Tesser, στις Σποράδες.


https://www.govastileto.gr/lifestyle/o-lavrentis-maxeritsas-xarizi-meros-ton-esodon-apo-tis-sinavlies-tou-stin-enisxisi-ton-piropa8on/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου