ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο πρώην σύντροφος του George Michael υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε!


Ο πρώην σύντροφος του George Michael υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε!
Έντονη δυσαρέσκεια έχουν προκαλέσει στην οικογένεια του George Michael οι ισχυρισμοί του πρώην συντρόφου του πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε.
Ο πρώην σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz, υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής πέθανε την
παραμονή των Χριστουγέννων, στα γενέθλια της μητέρα του, και όχι ανήμερα όπως πιστεύεται.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του George Michael προήλθε από φυσικά αίτια οπότε δεν υπήρχε λόγος για περαιτέρω διερεύνηση. Ωστόσο, σε emails του ο Fawaz, αναφέρει πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε, προσθέτοντας: «Χρειάστηκε πέντε απόπειρες».


Συγκεκριμένα, ο Fadi Fawaz φέρεται να αναφέρει στα emails τα εξής: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάει ο κόσμος τι έγινε την ημέρα των Χριστουγέννων. Λοιπόν ο George πέθανε στα γενέθλια της μητέρας του, οπότε αυτό ίσως απαντήσει μερικά ερωτήματα. Για να μην αναφέρω και πως χρειάστηκε πέντε απόπειρες για να καταφέρει να βάλει τέλος στη ζωή του. Νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία».


Ο 45χρονος πρώην κομμωτής ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον George Michael στο σπίτι. Το ζευγάρι είχε μια προβληματική σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια, πριν τον θάνατο του τραγουδιστή, και την παραμονή των Χριστουγέννων ο Fadi Fawaz είχε κοιμηθεί εκτός σπιτιού, στο αυτοκίνητό του.


Πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή, σχολίασε σχετικά: «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι λανθασμένοι και δεν συνάδουν με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, που συμπέρανε πως ο George πέθανε από φυσικά αίτια. Αν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία θα γινόταν έρευνα. Είναι πολύ θλιβερό για την οικογένεια του George Michael και τους φίλους του, που ήδη έχουν υποφέρει από την απώλειά του, να έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους ιστορίες».




 http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-proin-sintrofos-tou-george-michael-ipostirizi-oti-o-tragoudistis-aftoktonise/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου