ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Η Άννα Βίσση μιλάει για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα


Η Άννα Βίσση μιλάει για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα
H σχέση της Άννας με τον Νίκο Καρβέλα είναι από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν πως ένας έρωτας έχει την πιθανότητα να μετουσιωθεί σε μια σχέση ζωής, όταν το ερωτικό πάθος και το σεξ χαθούν από το κάδρο.
Ο Καρβέλας είναι ο φίλος, ο μέντορας, ο συνεργάτης. Και ο γείτονας από επιλογή, αφού η παρέα που
κάνουν είναι ουσιαστική, ειλικρινής, ανανεωτική, ψυχικά τροφοδοτική. Και προφανώς, αμφίδρομα σημαντική και αναντικατάστατη. Η Άννα τον αγαπά. Φαίνεται από τον τρόπο που φωτίζονται τα μάτια της όταν μιλά για εκείνον, από τα σχόλια που κάνει για εκείνον, από τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media.


Μετά από έναν χωρισμό, που εμπεριέχει και την ερωτική απόρριψη, είναι ίσως πιο εύκολο να μισήσεις τον άλλον παρά να τον αγαπήσεις. Αυτό που, σύμφωνα με τα όσα είπε η Άννα στο Glow, έσωσε τη σχέση τους ήταν πως, τόσο μέσα στον γάμο τους όσο και μετά, επέλεξαν να λένε αλήθειες.


Ακόμα και ο γάμος τους διαλύθηκε βασισμένος σε μια αλήθεια -αυτή που στη δική τους περίπτωση μοιράστηκε πρώτος ο Νίκος. Η αλήθεια, όμως, όσο σκληρή κι αν ήταν, αποδείχθηκε απελευθερωτική.
Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, η Άννα στον προσωπικό της απολογισμό δηλώνει ευτυχής που μεγάλωσε δίπλα σ’ έναν άντρα που φιλοσοφούσε πριν από εκείνη και άνοιγε έναν δρόμο που οι άνθρωποι δύσκολα ανοίγουν. Αυτό τη γοήτευσε. Και με αυτήν τη πλευρά του Νίκου θα είναι πάντα ερωτευμένη.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-ana-visi-milai-gia-tis-sxesi-tis-me-ton-niko-karvela/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου