ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Μαίρη Συνατσάκη - Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Ποιες είναι οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό;


Μαίρη Συνατσάκη - Σπύρος Χατζηαγγελάκης:  Ποιες είναι οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό;

Το καλοκαίρι τους ως single απολαμβάνουν μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαίρη Συνατσάκη. Όπως γράφει η RealLife, ο ηθοποιός βρίσκεται στη Σαμοθράκη, ενώ η παρουσιάστρια προσαρμόζει το πρόγραμμά της, έτσι ώστε να καταφέρνει να κάνει εξορμήσεις σε παραλίες της Πελοποννήσου, αλλά και σε αγαπημένα κυκλαδίτικα νησιά.



Ο χωρισμός τους ήταν σίγουρα αιφνιδιαστικός, καθώς οι δυο τους ήταν μαζί τα τελευταία τρία περίπου χρόνια. Όσο για τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό; Όπως γράφει η εφημερίδα, παραμένουν καλές. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαίρη Συνατσάκη εξακολουθούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στα social media, χωρίς όμως να εξετάζουν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.



«Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή και έγινε μετά από ώριμη σκέψη και των δυο. Ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια που στάθηκαν αφορμή να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους. Προς το παρόν δεν έχουν καμία επικοινωνία. Τα πράγματα είναι ακόμη πολύ νωπά για τον πρώην ζευγάρι» ανέφερε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

https://www.govastileto.gr/lifestyle/meri-sinatsaki---spiros-xatziagelakis--pies-ine-i-sxesis-tous-meta-ton-xorismo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου