ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ώρες αγωνίας για την Χρύσα Σπηλιώτη: Θα έφευγε διακοπές με τον σύζυγό της αλλά τους πρόλαβε η φωτιά


Ώρες αγωνίας για την Χρύσα Σπηλιώτη: Θα έφευγε διακοπές με τον σύζυγό της αλλά τους πρόλαβε η φωτιά

Ώρες αγωνίες για την οικογένεια της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη, καθώς το ζευγάρι που διατηρεί εξοχικό στο Μάτι, αγνοείται από τη Δευτέρα.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Καρέ της ντάμας» και ο σύζυγός της,
Δημήτρης Τουρναβίτης, αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, βρίσκονται μεταξύ των 100 αγνοούμενων μετά την φωτιά της Νέας Μάκρης.

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης , όπως γράφει το boatfishing.gr είχε εξοχικό σπίτι στην περιοχή Μάτι και βρισκόταν εκεί έχοντας προγραμματίσει με τη σύζυγό του, τις διακοπές τους για Άνδρο, όπου και θα έφευγαν την επόμενη ημέρα. Οι δικοί του μετά την χτεσινή κατάσταση προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς αποτέλεσμα.



Η αγωνία συνεχίστηκε όταν οι συγγενείς είδαν πως το σπίτι έχει καεί καθώς και το σκάφος. Το αυτοκίνητο βρέθηκε και αυτό καμένο σε άλλο σημείο. Τα ίχνη όμως του ίδιου και της συζύγου έχουν χαθεί.

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ακόμα και τα μονοπάτια που οδηγούν στην θάλασσα. Γι΄ αυτό και οι δικοί τους τρέφουν ελπίδες.











https://www.govastileto.gr/lifestyle/ores-agonias-gia-tin-xrisa-spilioti-8a-efevge-diakopes-me-ton-sizigo-tis-ala-tous-prolave-i-fotia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου