ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Η «Μαύρη Χήρα» έρχεται στη μεγάλη οθόνη!


Η «Μαύρη Χήρα» έρχεται στη μεγάλη οθόνη!
Μετά από χρόνια συζήτησης η Μαύρη Χήρα, ο χαρακτήρας του σύμπαντος των υπερηρώων της Marvel που ενσάρκωσε η Scarlett Johansson και κέρδισε το δικό της κοινό μετά το ντεμπούτο της στην ταινία, Iron Man 2, θα κάνει τη δική της επέλαση στην οθόνη.



Τελικά οι θαυμαστές της Χήρας κατάφεραν να πείσουν τον παραγωγό Κέβιν Φέιγκ να γυρίσει μία ταινία επικεντρωμένη στην ηρωίδα και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία θα είναι μια γυναικεία υπόθεση.


Το φιλόδοξο project θα σκηνοθετήσει η Cate Shortland. Νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία περισσότεροι από 70 σκηνοθέτες είχαν συνάντηση με την εταιρεία παραγωγής για τη δουλειά αλλά τελικά επιλέχθηκε η Cate Shortland.
Το να επιλεγεί γυναίκα για τη σκηνοθεσία της ταινίας, σύμφωνα με την Independent, αποτελούσε προτεραιότητα για την εταιρεία παραγωγής κι έτσι η Shortland θα είναι η δεύτερη γυναίκα που θα βρεθεί στο «τιμόνι» μιας ταινίας της Marvel.
Πάντως προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την Μαύρη Χήρα, ωστόσο λέγεται ότι διαδραματίζεται πριν από την εμφάνιση των Εκδικητών, ενώ άγνωστη παραμένει και ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-mavri-xira-erxete-sti-megali-o8oni/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου