ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Χρήστος Σπάνος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους Μαρίνα!


Χρήστος Σπάνος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους Μαρίνα!
Ο Χρήστος Σπανός έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, αν και έχει μιλήσει δημόσια για το ότι ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την καθηγήτριά του στην δραματική σχολή, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Ο ηθοποιός -που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του γιου του Ερμή, στη σειρά Άκρως Οικογενειακόν, γνώρισε την σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, όσο σπούδαζε στο Εθνικό Θέατρο. Η διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους, που ήταν κεραυνοβόλος και, μετά από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν. Καρπός αυτής της όμορφης σχέσης είναι μία κόρη, η 16χρονη σήμερα Μαρίνα.

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία και πλέον με την κόρη του Μαρίνα όταν βγαίνουν μοιάζουν για φίλοι παρά για πατέρας με κόρη.



Το βράδυ της Παρασκευής, η οικογένεια Σπανού έκανε μία από τις ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις της, καθώς ο Χρήστος και οι δύο γυναίκες της ζωής του παρακολούθησαν την «Ηλέκτρα», στην Επίδαυρο.



Ο Χρήστος Σπανός με την κόρη του, Μαρίνα και τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου κάθισαν στις πρώτες θέσεις και όλοι εντυπωσιάστηκαν με το πόσο μεγάλωσε η κόρη τους.


http://www.govastileto.gr/lifestyle/xristos-spanos-spania-dimosia-emfanisi-me-ti-sizigo-tou-ke-ti-17xroni-kori-tous-marina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου