ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Τέλος η διαμάχη ανάμεσα σε Pitt – Jolie για την επιμέλεια - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους


Τέλος η διαμάχη ανάμεσα σε Pitt – Jolie για την επιμέλεια - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους
Τέλος φαίνεται πως έλαβε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie για την επιμέλεια των παιδιών τους.
Η Angelina Jolie το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην Ευρώπη για το σίκουελ της ταινίας «Maleficent»
και θέλει τα έξι παιδιά τους (ο 16χρονος Maddox, o 14 χρονος Pax, η 14χρονη Zahara, η 11χρονη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox, ηλικίας εννέα χρονών) να μείνουν μαζί της στη διάρκεια των γυρισμάτων.




Το ίδιο διάστημα, ο Brad Pitt θα έχει γυρίσματα για την ταινία «Once Upon a Time In Hollywood» του Quentin Tarantino, που θα πραγματοποιηθούν στο Χόλιγουντ και κάποια στη Βρετανία, και θέλει τα παιδιά του να είναι κοντά στο σπίτι του.
Τελικά, κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία αφορά στα πέντε παιδιά, εκτός από τον Maddox που θα έχει την δυνατότητα -λόγω του ότι είναι μεγαλύτερος- να επιλέξει μόνος του πόσο χρόνο θέλει να περάσει με κάθε έναν από τους γονείς του.
Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το E!, η συμφωνία έχει ως εξής:
Ο Brad Pitt θα έχει την επιμέλεια των παιδιών από τις 8 μέχρι τις 17 Ιουνίου για τέσσερις ώρες την ημέρα ενώ βρίσκεται στο Λονδίνο (Η Jolie έχει ενοικιάσει εκεί ένα σπίτι). Από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, ο Pitt θα έχει την επιμέλεια για 10 ώρες καθημερινά. Επίσης θα έχει την επιμέλειά τους κι αργότερα μες στον Ιούλιο.


Η απόφαση έρχεται μετά τις δηλώσεις του δικαστή στην υπόθεση διαζυγίου μεταξύ Jolie και Pitt πως η έλλειψη «μιας σχέσης με τον πατέρα τους είναι επιβλαβής» για τα έξι παιδιά του ζευγαριού, τονίζοντας πως «είναι κρίσιμο κάθε ένα από αυτά να έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα τους».
Εκπρόσωπος της Angelina Jolie σχολίασε σχετικά με τη διαρροή των συγκεκριμένων δικαστικών εγγράφων:
«Αυτή η παραπλανητική διαρροή δεν είναι προς το συμφέρον των παιδιών. Από την αρχή, η Angelina έχει εστιάσει την υγεία τους και τις ανάγκες τους, γι' αυτό και είναι τόσο σημαντικό αυτή η τελευταία δικαστική ακρόαση να διεξαχθεί ιδιωτικά. Είναι ανήθικο κάποιος, για τους δικούς του εγωιστικούς λόγους, να διαρρέει επιλεκτικά ορισμένα κομμάτια του εμπιστευτικού και σφραγισμένου δικαστικού αρχείου για να δημιουργήσει μια ανακριβή και άδικη εικόνα του τι συμβαίνει».


Ανώνυμη πηγή δήλωσε στο E! πως και οι δύο ηθοποιοί βρίσκουν τη συμφωνία «αμοιβαίως αποδεκτή», διευκρινίζοντας πως ο Pitt «ένιωσε σαν να είχε επιτέλους λόγο και πως το δικαστήριο είδε τα πράγματα κι από την δική του οπτική» και δήλωσε «κατενθουσιασμένος» με το αποτέλεσμα.
«Νιώθει πως πρόκειται για μια τεράστια νίκη. Είναι ένα μεγάλο βήμα και ελπίζει να συνεχίσει να βλέπει τα παιδιά του», πρόσθεσε η πηγή.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/telos-i-diamaxi-anamesa-se-pitt--jolie-gia-tin-epimelia---pote-ke-gia-poso-8a-vlepoun-ton-patera-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου