ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Οι νύχτες και οι μέρες της καυτής Ιταλίδας Federica Nargi στο νησί των ανέμων!


Οι νύχτες και οι μέρες της καυτής Ιταλίδας Federica Nargi στο νησί των ανέμων!
Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Ιταλίδα καλλονή, Federica Nargi με τον αγαπημένο της Alessandro Matri! Η διάσημη καλλονή φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις ωραιότερες wags ανά την υφήλιο. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο συγκεκριμένος διεθνής όρος χρησιμοποιείται
για τις συζύγους και συντρόφους διάσημων αθλητών που απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.




Η Federica κατέχει δικαιωματικά αυτόν τον τίτλο, καθώς βρίσκεται τα τελευταία εννέα χρόνια στο πλευρό του Alessandro Matri, ποδοσφαιριστή της Σασουόλο αλλά και της εθνικής Ιταλίας.




Η Federica λατρεύει την Μύκονο, την οποία επισκέπτεται για δεύτερη φορά και μάλιστα τρελαίνεται για την χωριάτικη σαλάτα!
Να σημειωθεί ότι η καλλονή με καταγωγή από την Ρώμη δεν είναι απλώς μια wag. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, παίρνοντας μέρος το 2007 στα εθνικά καλλιστεία της Ιταλίας, όπου όμως δεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο.


Το μέλλον της παρ’ όλα αυτά αποδείχτηκε ιδιαίτερα λαμπρό, με την ίδια να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους μόδας. Αργότερα ασχολήθηκε και με την τηλεόραση συμμετέχοντας στην κριτική επιτροπή ιταλικών σόου ταλέντων.
Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και πήρε μέρος σε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-niktes-ke-i-meres-tis-kaftis-italidas-federica-nargi-sto-nisi-ton-anemon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου