ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Θύελλα αντιδράσεων με τη φάρσα της Demi Lovato στον σωματοφύλακά της!


Θύελλα αντιδράσεων με τη φάρσα της Demi Lovato στον σωματοφύλακά της!
Αντιδράσεις και οργισμένα μηνύματα προκάλεσε μια αθώα πλάκα που έκανε η Demi Lovato στον σωματοφύλακά της με αποτέλεσμα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Όλα ξεκίνησαν όταν η 25χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στο Twitter την φάρσα που είχε
ενορχηστρώσει και το πώς αντέδρασε το θύμα της.
«Πλήρωσα ένα call-girl στο Βέγκας και την έστειλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Max για να του κάνω έκπληξη. Μπήκε δωμάτιό του χωρίς άδεια και τον "χούφτωσε" και εκείνος φρίκαρε», ανέφερε η Demi Lovato περιμένοντας πως οι fans της θα διασκέδαζαν με την αφήγηση.


Τότε όμως αυτοί στράφηκαν εναντίον της κάνοντας λόγο για σεξουαλική παρενόχληση που κάθε άλλο παρά αστεία ήταν.


Η τραγουδίστρια αρχικά διέγραψε το μήνυμα με την ιστορία, αλλά οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν. Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως ειδικά σε μια τέτοια περίοδο όπου το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει ανοίξει σε τόσα μέτωπα, αυτό που έκανε δεν ήταν καθόλου αστείο.
Καθώς η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε, η Lovato αρνήθηκε να υποχωρήσει και είπε πως ότι και αν έγραφε θα υπήρχε κάποιος που θα το έβρισκε προσβλητικό. Ζήτησε επίσης από τους fans της να ακούσουν τους στίχους του τραγουδιού της «Warrior», το οποίο μιλά άμεσα για τη σεξουαλική κακοποίηση.
Όμως τα μηνύματα συνεχίστηκαν και κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος με τις εξηγήσεις. Τελικά η Lovato επανήλθε και προσπάθησε να το «μαζέψει» με μια κανονική συγγνώμη.


http://www.govastileto.gr/lifestyle/8iela-antidraseon-me-ti-farsa-tis-demi-lovato-ston-somatofilaka-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου