ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στο πλευρό του αδερφού του, Θάνου στη δύσκολη μάχη του με τον καρκίνο!


Ανδρέας Μικρούτσικος: Στο πλευρό του αδερφού του, Θάνου στη δύσκολη μάχη του με τον καρκίνο!

Στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο κατάμεστο θέατρο Βράχων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, έδωσε το «παρών» στη συναυλία του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου.



Φανερά αδυνατισμένος, φορώντας τζιν και φαρδύ T-shirt, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε και συνομίλησε με πρόσωπα που είχε να δει πολύ καιρό, και στη συνέχεια κάθισε μαζί με τον αδελφό του, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.



Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν ήταν μόνος του. Συνοδευόταν από μια μελαχρινή γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι η σύντροφός του, όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη «Φωλιά των Κου Κου».



Την ίδια ώρα, ο Θάνος Μικρούτσικος, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του απάντησε: «Δεν φοβάμαι καθόλου. Όπως έζησα όλη μου τη ζωή, έτσι θα ζήσω και όση μου μένει».



Στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου, εκτός από τον αδελφό του Ανδρέα, τραγούδησαν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαΐδης, Μανώλης Μητσιάς, Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.



http://www.govastileto.gr/lifestyle/andreas-mikroutsikos-sto-plevro-tou-aderfou-tou-8anou-sti-diskoli-maxi-tou-me-ton-karkino/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου