ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Το τελευταίο αντίο στην Αναστασία Δήμα – Τραγική φιγούρα ο Πύρρος Δήμας και τα παιδιά του


Το τελευταίο αντίο στην Αναστασία Δήμα – Τραγική φιγούρα ο Πύρρος Δήμας και τα παιδιά του
Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία της γυναίκας του Πύρρου Δήμα, Αναστασίας, η οποία έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο αντίο στην πολυαγαπημένη σύζυγο του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας της
Άρσης Βαρών που πέθανε την Πέμπτη, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, είπαν πριν λίγη ώρα στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων ο Πύρρος Δήμας, τα τέσσερα παιδιά του, συγγενείς και φίλοι.



Στο πλευρό του Πύρρου Δήμα και των παιδιών του βρίσκονται εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, παράγοντες από την αθλητική ζωή, την πολιτική και την αυτοδιοίκηση.


 
Υβόννη Μπόσνιακ-Αντώνης Ρέμος



Χρήστος Ιακώβου




Συντετριμμένος, δακρυσμένος, αλλά όρθιος, όπως πάντα στη ζωή του, ο τετράκις Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών και νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας του αθλήματος, Πύρρος Δήμας αποχαιρέτισε τη σύντροφο της ζωής του έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά τους, που προσπαθούσαν να αντλήσουν δύναμη από εκείνον για να καλύψουν όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο το κενό που αφήνει πίσω της η μάνα τους.





Αλμπέρτο Εσκενάζη



Σάρα Εσκενάζη



Γιώργος Καραμέρος











http://www.govastileto.gr/lifestyle/to-telefteo-antio-stin-anastasia-dima--tragiki-figoura-o-piros-dimas-ke-ta-pedia-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου