ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Μπαίνει στον Ατρόμητο Πατρών ο Γιώργος Μπάρλος- «Στόχος η άνοδος στη Γ' Εθνική»

 Ο ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της τεχνικής εταιρείας, Barlos Ergon , Γιώργος Μπράλος, δείχνει έτοιμος να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Ατρόμητου Πατρών και να φέρει άμεσα αποτελέσματα. 




Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε, εδώ στο patragoal.gr, έκλεισαν όλα τα προαπαιτούμενα και η συμφωνία είναι οριστική. Πλέον, τίθεται επί τάπητος το σχέδιο για την επόμενη σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες θέλουν την ομάδα να έχει ήδη πραγματοποιήσει τις
πρώτες μεταγραφές. Μάλιστα, ειδικά για τους στόχους της ομάδας, ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, έθεσε ως στόχο «την άνοδο στη Γ Εθνική». Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Μπάρλος, ο οποίος μπαίνει μπροστά και αναλαμβάνει το «τιμόνι» αυτού του ιστορικού συλλόγου ; Όσοι τον γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο ότι ο τίτλος του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία ταιριάζει «γάντι» στην συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν αντέχει να συμβιβάζεται με οποιαδήποτε μορφή στασιμότητας του. Στόχος του είναι η εξέλιξη και η πρόοδος και αυτό αποτυπώνεται από το πλήθος των σημαντικών δημόσιων έργων όλων των κατηγοριών) που η εταιρία του έχει εκτελέσει αλλά και που βρίσκονται σε εξέλιξη. Με γνώμονα τη φιλοσοφία αυτή λοιπόν, όλα δείχνουν ότι θα κινηθεί για να κατατάξει τον Ατρόμητο εκεί που ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου