ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Αποτεφρώθηκε η σορός του Άντονι Μπουρντέν


Αποτεφρώθηκε η σορός του Άντονι Μπουρντέν

Η σορός του Άντονι Μπουρντέν, του διάσημου σεφ που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν θα μεταφερθεί τελικά αυτούσια στις ΗΠΑ από τη Γαλλία, το μέρος όπου βρισκόταν όταν αυτοκτόνησε.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η σορός του Αμερικανού σεφ και παρουσιαστή αποτεφρώθηκε στη χώρα καταγωγής του, και οι στάχτες του πρόκειται να μεταφερθούν αύριο Παρασκευή στις ΗΠΑ.Αξίζει να σημειωθεί ότι, την περασμένη Κυριακή, η μητέρα του Μπουρντέν είχε σχολιάσει σε αμερικανική εφημερίδα τη σημαντική καθυστέρηση στην αποστολή της σορού, λέγοντας ότι αυτού του είδους τα γραφειοκρατικά προβλήματα συνηθίζονται στη Γαλλία. Όπως φαίνεται, η αποτέφρωση της σορού κρίθηκε αναγκαία ώστε να εξαλειφθούν κάποια από αυτά τα προβλήματα και να δρομολογηθεί η «επιστροφή» των σταχτών στην πατρίδα του.

Σύμφωνα πάλι με τη μητέρα του, η γυναίκα που θα κληθεί να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της κηδείας θα είναι η εν διαστάσει σύζυγος του, αφού σύμφωνα με τον νόμο παραμένει η εγγύτερη συγγενής του.Η Άζια Αρτζέντο, η 41χρονη ηθοποιός με την οποία ο Μπουρντέν διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους μήνες, δεν αναμένεται να συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση της κηδείας.Η 41χρονη συναντήθηκε την Τετάρτη με τη Ρόουζ Μακγκάουαν, την ηθοποιό-ακτιβίστρια που έγραψε πρόσφατα ανοιχτή επιστολή, καταδικάζοντας όλους όσους θεωρούν υπεύθυνη την Αρτζέντο για την αυτοκτονία του εραστή της. Στη συνέχεια, η Αρτζέντο πόσταρε μια φωτογραφία της ενώ άκουγε το τραγούδι «Jesus Was a Cross Maker», ένα κομμάτι με θέμα τον χωρισμό και την ερωτική απώλεια από τη Τζούντι Σιλ, μια τραγουδίστρια που αυτοκτόνησε σε ηλικία 35 ετών.
Σειρά είχε μία ακόμη μυστηριώδη ανάρτηση, που την έδειχνε με γυρισμένη την πλάτη, με τη λέξη «saved» γραμμένη κατά μήκος της πλάτης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου