ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Κώστας Ευριπιώτης: Τι δήλωσαν οι συνάδελφοί του για την κατάσταση της υγείας του μετά το χειρουργείο;


Κώστας Ευριπιώτης: Τι δήλωσαν οι συνάδελφοί του για την κατάσταση της υγείας του μετά το χειρουργείο;

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στο θέατρο Αθηνά, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Κώστας Ευριπιώτης αντικαταστήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καζάκο την τελευταία στιγμή λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο ηθοποιός. Οι συνάδελφοί του Σπύρος Πούλης και Σοφία Βογιατζάκη μίλησαν για το πώς είναι ο Κώστας Ευριπιώτης μετά το δύσκολο χειρουργείο.



«Με τον Κώστα μιλήσαμε και προχθές στο τηλέφωνο, έκανε μια επέμβαση δύσκολη αλλά νομίζω πήγαν όλα καλά. Μιλήσαμε και μαζί του, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση απλά δεν μπορούσε να συνεχίσει, μας το είπε και ο ίδιος ότι δεν θα μπορεί. Θα μείνει να ξεκουραστεί. Καλύτερα, να κάτσει και με τους γιους του να τους δει…» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πούλης.

Από την άλλη, η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε: «Είχε κάποιο θεματάκι, έκανε αυτά που έπρεπε και τώρα μια χαρά, είναι στην ανάρρωση. Του στέλνουμε όλοι την καλύτερη ενέργειά μας, την αγάπη μας. Είχε κάποια σταματήματα και κάποια κολληματάκια σε σχέση με το κείμενο και πήγε το κοίταξε. Εντάξει, όλα είναι μια χαρά».

http://www.govastileto.gr/lifestyle/kostas-evripiotis-ti-dilosan-i-sinadelfi-tou-gia-tin-katastasi-tis-igias-tou-meta-to-xirourgio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου