ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Billy Bob Thornton: O πρώην σύζυγος της Jolie μιλάει για τον χωρισμό τους 16 χρόνια μετά


Billy Bob Thornton: O πρώην σύζυγος της Jolie μιλάει για τον χωρισμό τους 16 χρόνια μετά

Υπάρχουν κάποιες πτυχές της προσωπικότητας της Angelina Jolie, οι οποίες «άνθισαν» μόνο δίπλα στον Billy Bob Thornton. Ήταν εκείνες οι «σκοτεινές» και αγριεμένες, που ξέδιναν μέσα οικειακά δωμάτια BDSM και σε χωρούσαν μέσα στα μπουκαλάκια με αίμα κρεμασμένα στους λαιμούς τους.

Η Angelina και ο Βilly Bob ήταν ένα από τα πιο εκκεντρικά και πολυσυζητημένα ζευγάρια στις αρχές των 00s. Παντρεύτηκαν το 2000, εκείνη ήταν 20 χρόνια μικρότερή του και χώρισαν το 2002.



Δεκαέξι χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ο 62χρονος ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του για αυτό που σύμφωνα με τον ίδιο, τους χώρισε.



«Απλά είχαμε διαφορετικά lifestyle. Ο δικός της τρόπος ζωής ήταν πιο κοσμοπολίτικος ενώ ο δικός μου πιο αγοραφοβικός. Αυτός ήταν πιθανώς ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν είμαστε ακόμη μαζί», είπε ο Billy Bob και ποιες είμαστε εμείς για να του αλλάξουμε τη γνώμη.

Ο «μόνος λόγος» που αναφέρει ο ηθοποιός είναι δηλαδή πως δεν ταίριαζαν, που δεν το λες κι αμελητέο εμπόδιο για τη σχέση δύο ανθρώπων.






http://www.govastileto.gr/lifestyle/billy-bob-thornton-o-proin-sizigos-tis-jolie-milai-gia-ton-xorismo-tous-16-xronia-meta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου