ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ιωάννα Λίλη: Στα backstage της hot φωτογράφισής της με μαγιό!


Ιωάννα Λίλη: Στα backstage της hot φωτογράφισής της με μαγιό!

Ένα από τα πιο δημιουργικά καλοκαίρια της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Λίλη. Η γνωστή παρουσιάστρια,
σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, ετοιμάζεται για το δυναμικό comeback της, σε διπλό «ταμπλό», τηλεοπτικό και διαδικτυακό. Δίνοντάς μας στο Instagram μία μικρή «γεύση» από τα backstage της φωτογράφισής της με μαγιό για τις ανάγκες εβδομαδιαίου περιοδικού, μας ενημέρωσε και για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.



«Καλημέρα-Καλημέρα σε όλους!!! Μια μικρή (γεύση) από την φωτογράφιση που έγινε για το περιοδικό OK που κυκλοφορεί σήμερα. Θα μάθετε για την Νέα μου Εκπομπή στο κανάλι ( Ε ), καθώς και για το Site μου (lilipop.gr )!!! I‘M S O H A P P Y!!! Πολλά φιλιά σε όλους-Να έχετε μια Υπέροχη Μέρα!!!», εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους.



Διανύοντας την καλύτερή της φάση, και δείχνοντας ότι είναι μία γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της στο έπακρον, διατηρώντας ένα αψεγάδιαστο κορμί, παράλληλα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις, που είναι το Α και το Ω της ζωής της, δεν παύει να είναι και μία γυναίκα που αγαπάει τη δουλειά της. Έτσι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα την απολαμβάνουμε σε μία ξεχωριστή εκπομπή στο κανάλι «Epsilon» (που σύντομα θα ανακοινωθεί και το concept της), ενώ σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στον αέρα και το πρώτο της διαδικτυακό «παιδί», το προσωπικό της site με τίτλο «LILIPOP.GR», που σε συνεργασία με τη γνωστή δημοσιογράφο Σπυριδούλα Κάμπου, και με τους κορυφαίους στο είδος τους (μακιγιέζ, στυλίστες, κομμωτές, ψυχολόγους, διατροφολόγους), θα γίνει το απόλυτο beauty, fit and fashion manual , που χρειάζεται κάθε γυναίκα, που αγαπάει και φροντίζει τον εαυτό της όπως και η Ιωάννα Λίλη!

http://www.govastileto.gr/lifestyle/ioana-lili-sta-backstage-tis-hot-fotografisis-tis-me-magio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου