ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η 54χρονη Brigitte Nielsen περιμένει το πέμπτο της παιδί!


Η 54χρονη Brigitte Nielsen περιμένει το πέμπτο της παιδί!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Brigitte Nielsen καθώς στα 54 της χρόνια είναι έγκυος στο πέμπτο της παιδί! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω Instagram, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα τόσο καιρό.

Η γνωστή ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Sylvester Stallone, δημοσίευσε την Τετάρτη στο λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες είναι ντυμένη στα λευκά και κρατά με τα χέρια της την φουσκωμένη κοιλιά της.


«Η οικογένεια μεγαλώνει», έγραψε σε μια από τις λεζάντες η 54χρονη ηθοποιός, που από το 2006 είναι παντρεμένη με τον 39χρονο Ιταλό παραγωγό Mattia Dessi.


Η Brigitte έχει παντρευτεί πέντε φορές κι έχει αποκτήσει τέσσερις γιους. Ο γάμος της με τον Stallone, με τον οποίο έπαιξαν μαζί σε στο Rocky IV και το Cobra, κράτησε μόλις 19 μήνες. Ακόμα πιο σύντομα τα ειδύλλια με τους Sean Penn (η ίδια έχει αποκαλύψει ένα one night stand στις Κάννες στις αρχές του 1990) και τον Arnold Schwarzenegger. Με τον τελευταίο της σύζυγο, τον 15 χρόνια μικρότερό της Mattia Dessi είναι ζευγάρι 12 χρόνια.
http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-54xroni-brigitte-nielsen-perimeni-to-pempto-tis-pedi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου