ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Το ξέσπασμα της Sunny Μπαλτζή για το νέο τραγούδι του Δάντη «Κ@@@@λα σε μισώ»


Το ξέσπασμα της Sunny Μπαλτζή για το νέο τραγούδι του Δάντη «Κ@@@@λα σε μισώ»
Στο κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες,  ο Χρήστος Δάντης σε συνεργασία με τον Dj Tokuc, τραγουδά και βρίζει μάλλον μία πρώην, την οποία «στολίζει» με κοσμητικά επίθετα και δηλώνει ότι μισεί.


Στο επίσημο video clip του τραγουδιού «Κ@ρι@λα σε μισώ», στον ρόλο της γυναίκας με την οποία τα βάζει ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται η χορογράφος Afroditi Vlantimirova.


Το τραγούδι προκάλεσε αντιδράσεις, με πρώτη τη Σοφία Βόσσου, η οποία σχολίασε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα ντροπή όχι όχι».
Από την άλλη η Sunny Μπαλτζή που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον γνωστό τραγουδιστή και έχει γράψει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του «Το παλιό μου παλτό», τοποθετήθηκε δημόσια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, για τις αρνητικές αντιδράσεις:

«Αγαπημένε μου Χρήστο δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού…ίσα ίσα το βρίσκω κλισέ κ ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης “κ@ρ@@λ@” που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες … (έμπνευση το λένε) . Η εικόνα του κλιπ θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο…. Δεν θέλω να σε πληγώσω γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις…. Να φορέσεις έστω ένα “παλιό παλτό” στην αντιαισθητική γύμνια…. Δεν το αξίζεις αυτό. Ούτε και ο κόσμος που σε αγάπησε. Μην μετρήσεις τα views σε παρακαλώ επειδή θα είναι μόνο από περιέργεια. Θα σε περιμένω μαζί με τις τελευταίες ρομαντικές…. κ@ρ@@λ@ς».

http://www.govastileto.gr/lifestyle/to-ksespasma-tis-sunny-mpaltzi-gia-to-neo-tragoudi-tou-danti-kla-se-miso/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου