ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Φωτογραφίες: Ο Πάνος από το Power Of Love στρίπερ σε club!


Φωτογραφίες: Ο Πάνος από το Power Of Love στρίπερ σε club!
Όπως γνωρίζετε πια πολύ καλά, οι παίκτες που επιλέγονται για να συμμετέχουν σε Survivor, Power of Love κτλ, δεν είναι τυχαίοι. Έχουν κι εκείνοι την δική τους ιστορία, η οποία έρχεται στο φως αργά ή γρήγορα.

Έτσι λοιπόν, ήρθε η ώρα του Πάνου Ζάρλα, παίκτη του Power of Love. Ο Πάνος που του αρέσει η Στέλλα απ’ το παιχνίδι, έχει υπάρξει στρίπερ στο παρελθόν του και σύμφωνα με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε την είδηση, ο ίδιος δεν το έκρυψε ποτέ.


Μάλιστα από το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν είχε κυκλοφορήσει καμιά φωτογραφία, πολλοί θεώρησαν ότι ήταν μια φήμη από haters του ή απλά δεν πίστευαν στα δημοσιεύματα.


Ωστόσο έρχονται τώρα στην δημοσιότητα φωτογραφίες που σίγουρα στην Στέλλα δεν θα αρέσουν καθόλου!
Ο Πάνος πήγαινε σε «Ladies Night» βραδιές και προσέφερε θέαμα σε γυναίκες. Σέξι χοροί, σαντιγί, ποτά έκαναν τις θαμώνες του μαγαζιού να ουρλιάζουν και να μην μπορούν να αντισταθούν στο αισθησιακό λίκνισμα του κορμιού του.
Και για τους δύσπιστους το τατουάζ είναι η απόδειξη!








Μάλιστα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ο εν λόγω παίκτης έχει ανεβάσει φωτογραφίες του πάνω σε στύλο. Το pole dancing άλλωστε, θεωρείται πια μία από τις αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής.



http://www.govastileto.gr/lifestyle/fotografies-o-panos-apo-to-power-of-love-striper-se-club/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου