ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η Mariah Carey πούλησε το διαμαντένιο δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον δισεκατομμυριούχο James Packer


Η Mariah Carey πούλησε το διαμαντένιο δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον δισεκατομμυριούχο James Packer
Η Mariah Carey δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της James Packer αποφάσισε να πουλήσει το τεράστιο δαχτυλίδι που της είχε δώσει ο Packer, που είχε υπολογιστεί να έχει αξία 10 εκατομμύρια δολάρια.




Αυτό είναι το ίδιο δαχτυλίδι που νωρίτερα αυτή τη χρονιά ο Packer της ζήτησε να του επιστρέψει -ακόμα και μετά τον διακανονισμό που έκαναν που έγραφε πως θα κρατούσε το διαμάντι 35 καρατίων.


Την Κυριακή, το Page Six δημοσίευσε πως η Carey έβαλε έναν διευθυντή επιχειρήσεων να πουλήσει το δαχτυλίδι -με συμφωνία εμπιστευτικότητας- σε έναν κοσμηματοποιό στο Los Angeles για 2.1 εκ. δολάρια.


Μία ανώνυμη πηγή αμφισβήτησε, επίσης, την υπολογισμένη αξία του δαχτυλιδιού στα 10 εκ. λέγοντας: «Είναι ιδιοκτήτρια πολλών σπιτιών, όλης της μουσικής της και έχει κάνει πολλές επιτυχημένες περιοδείες και σταθερές εμφανίσεις»,  απορρίπτοντας την ιδέα πως η τραγουδίστρια το πούλησε από ανάγκη.
http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-mariah-carey-poulise-to-diamantenio-daktilidi-tou-aravona-tis-me-ton-disekatomiriouxo-james-packer/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου