ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο σωματοφύλακας της Kylie Jenner απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να είναι ο πατέρας της Stormi!

Ο σωματοφύλακας της Kylie Jenner απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να είναι ο πατέρας της Stormi!

Τον γύρο του διαδικτίου κάνει εδώ και λίγες ημέρες η είδηση ότι η νεογέννητη κόρη της Kylie Jenner δεν είναι παιδί του Travis Scott και πως στην πραγματικότητα ο πατέρας είναι ο σωματοφύλακάς της.
Oι φωτογραφίες που υποτίθεται έδειχναν την ομοιότητα του μωρού με τον «πατέρα» προκάλεσαν
ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση στα social media και τα δημοσιεύματα στα ταπλόιντς άρχισαν να πληθαίνουν.
Ο Tim Chung είχε βρεθεί εν μέσω ενός δυνητικά μεγάλου με ροζ και κίτρινες αποχρώσεις και ξαφνικά έγινε περιζήτητος από δημοσιογράφους που τον καταδίωκαν για να μιλήσει για τη σχέση του με την Κylie.


Οι Jenner-Kardashians δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τη φήμη, αλλά ο νεαρός που ξαφνικά πλασάρονταν ως πατέρας του μωρού, φάνηκε πως αρχικά είχε και ο ίδιος επιχειρήσει αντί να διαψεύσει το σενάριο να του δώσει λίγη ενίσχυση.
Όταν δημοσιογράφος του TMZ τον πλησίασε για να ρωτήσει για την υποτιθέμενη πατρότητα, κούνησε το κεφάλι του και μουρμούρισε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό».


Και αυτή η αντίδραση στον κόσμο των ταμλόιντς είναι σχεδόν σαν παραδοχή ή έστω κίνητρο για να γραφτούν ακόμη πιο πολλά. Μάλλον όμως συνειδητοποίησε πως αν επέλεγε να παίξει αυτό το παιχνίδι με τα μίντια, ο δρόμος θα ήταν δύσκολος και με αμφίβολη κατάληξη και τελικά αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να ξεκαθαρίσει το τοπίο έστω και καθυστερημένα.
«Είμαι ένα πρόσωπο που δεν μιλώ για την ιδιωτική μου ζωή και κανονικά δεν θα απαντούσα ποτέ σε κουτσομπολιά και ιστορίες που είναι τόσο γελοίες », έγραψε σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram. «Από σεβασμό για την Kylie, τον Travis, την κόρη τους, και τις οικογένειές τους, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και να πω ότι οι αλληλεπιδράσεις μου με την Kylie και την οικογένειά της ήταν περιορισμένες σε μια αυστηρά επαγγελματική σχέση» ανέφερε προσθέτοντας πως ζητά από τα ΜΜΕ να μην συνεχίσουν να αναπαραγάγουν τη φήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου