ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Harry-Meghan & William-Kate: Ποιος από τους δύο γάμους συγκέντρωσε μεγαλύτερη τηλεθέαση;


Harry-Meghan & William-Kate: Ποιος από τους δύο γάμους συγκέντρωσε μεγαλύτερη τηλεθέαση;
Παρόλο που έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα από τον γάμο του Harry και της Meghan Markle, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν μάλιστα τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι, με τον αντίστοιχο του αδερφού του με την Kate Middleton.

Όπως αναφέρει το περιοδικό People, σχεδόν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές από το Ηνωμένο Βασίλειο συντονίστηκαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 19 Μαΐου, στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να δουν τον Harry και τη Meghan να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μπροστά σε 600 καλεσμένους.


Και μπορεί η τηλεθέαση σημείωσε ρεκόρ για το 2018, το κοινό ωστόσο ήταν αισθητά μικρότερο από εκείνο που είχε παρακολουθήσει live το γάμο του πρωτότοκου William με την Kate Middleton το 2011 στο Αβαείο του Ουέστμινστερ και είχε ξεπεράσει τα 26 εκατομμύρια .
Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, ο πληθυσμός της Μεγάλης Βρετανίας είναι 66.573.504.


Στις ΗΠΑ ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen, 29,2 εκατ. κόσμος (μέσα από 15 διαφορετικά δίκτυα) παρακολούθησαν τον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Αμερικανίδα ηθοποιό και επί επτά χρόνια πρωταγωνίστρια της σειράς Suits, νούμερο που ξεπέρασε αισθητά τους 22,8 εκατ. τηλεθεατές στις ΗΠΑ που είχαν δει μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το γάμο William και της Kate Middleton.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/harry-meghan--william-kate-pios-apo-tous-dio-gamous-sigentrose-megaliteri-tile8easi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου