ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα επισκεφτούν τον πατέρα της Thomas στο Mexico


Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα επισκεφτούν τον πατέρα της Thomas στο Mexico
Πριν αναχωρήσουν για το γαμήλιο ταξίδι τους στη Ναμίμπια, από ότι φαίνεται ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα κάνουν ακόμα ένα ταξίδι καθώς όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα το ζευγάρι θα επισκεφτεί τον πατέρα της Meghan που αναρρώνει μετά την εγχείρηση καρδιάς στο Μεξικό.




«Άκουσα ότι ένα από τα πράγματα που θέλουν να κάνουν το συντομότερο τώρα που παντρεύτηκαν είναι να  επισκεφτούν τον πατέρα της Thomas που αναρρώνει μετά την εγχείρηση καρδιάς στο Μεξικό», είπε η royal expert Katie Nicholl στο Entertainment Tonight. «Δεν ξέρουμε πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι, αλλά ακούω από ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι ότι σκοπεύουν να το κάνουν σύντομα!


Ο πρίγκιπας Harry θέλει πολύ να γνωρίσει τον πεθερό του για πρώτη φορά ενώ η Meghan Markle ανησυχεί πολύ για την υγεία του.
«Ο πρίγκιπας Harry θεωρεί πολύ σημαντικό να γνωρίσει τον Thomas», πρόσθεσε η Nicholl και συνέχισε: «Φυσικά η Meghan θέλει να δει τον πατερα της όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί ανησυχεί πολύ για την υγεία του».


Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της Meghan Markle ήταν η πιο ηχηρή απουσία στον γάμο, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες συγκέντρωσε πάνω του αρνητική δημοσιότητα και σχόλια.
Φυσικά παρακολούθησε την κόρη του να παντρεύεται τον πρίγκιπα Harry στην τηλεόραση από την Καλιφόρνια κι έκανε δηλώσεις στον ειδησεογραφικό ιστότοπο της σόουμπιζ ΤΜΖ.
«Η αγαπούλα μου είναι υπέροχη, δείχνει πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε χθες μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου ο Thomas Markle. «Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, τούς εύχομαι κάθε ευτυχία», συμπλήρωσε ο 73χρονος Αμερικανός.
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-prigipas-harry-ke-i-meghan-markle-8a-episkeftoun-ton-patera-tis-thomas-sto-mexico/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου