ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

H πρώην σύζυγος του Harvey Weinstein σπάει τη σιωπή της μετά το σκάνδαλο


H πρώην σύζυγος του Harvey Weinstein σπάει τη σιωπή της μετά το σκάνδαλο

H πρώην σύζυγος του Harvey Weinstein, Georgina Chapman έδωσε συνέντευξη στη Vogue και αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο που πήρε τρομακτικές διαστάσεις κι έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ τον Οκτώβριο, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον άνδρα που θεωρείται πλέον μια από τις πιο απεχθείς φιγούρες της βιομηχανίας του θεάματος.

Η 42χρονη Georgina Chapman και μία από τις σχεδιάστριες του οίκου Marchesa, που έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Weinstein, είπε στη Vogue ότι αισθάνεται κατά διαστήματα να την πλημμυρίζει οργή για τη συμπεριφορά του πρώην άντρα της, και ότι αυτό που την κάνει να κλαίει είναι το πώς επηρεάζει αυτή η κατάσταση τα δύο τους παιδιά.

«Υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήταν φρικτά αφελές. Πότε νιώθω οργή, πότε σύγχυση και πότε δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη», εξήγησε στο περιοδικό η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας.



Όπως επισημαίνει, οι αποκαλύψεις για τον πατέρα τους έχουν σημαδέψει τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 7 και 5 ετών. «Υπάρχουν στιγμές που ξεσπώ σε κλάματα για αυτά. Πώς θα είναι οι ζωές τους; Τι θα τους λένε οι άλλοι άνθρωποι; Αγαπούν πολύ τον μπαμπά τους. Τον λατρεύουν. Δεν αντέχω να σκέφτομαι τι τους επιφυλάσσει το μέλλον» εξομολογήθηκε.



Όταν ρωτήθηκε για το αν υποπτεύθηκε ποτέ κάτι για τη συμπεριφορά του συζύγου της εκείνη είναι κατηγορηματική: «Ποτέ δεν υποπτεύθηκα το παραμικρό», συμπληρώνοντας ότι πάντα ταξίδευε πολύ για τη δουλειά της και δεν αισθανόταν την ανάγκη να τον ανακρίνει για το πού βρισκόταν κάθε στιγμή.

«Αυτό το κάνει τόσο επώδυνο: Νόμιζα ότι είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο. Αγαπούσα πολύ τη ζωή μου», τόνισε η Chapman αποκαλύπτοντας ότι είχε κλειστεί στο σπίτι της για πέντε μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, προσπαθώντας να το διαχειριστεί.



«Ένιωθα τόσο ταπεινωμένη και διαλυμένη, που νόμιζα ότι αν έβγαινα θα ήταν... έλλειψη σεβασμού. Σκεφτόμουν, με ποιο δικαίωμα να κάνω εγώ βόλτες ενώ συμβαίνουν όλα αυτά. Οι μνήμες είναι ακόμα πολύ νωπές. Μόλις γράφτηκε το πρώτο άρθρο είχα χάσει τρία κιλά σε πέντε μέρες. Δεν μπορούσα να κρατήσω το φαγητό στο στομάχι μου. Η πρώτη αποκάλυψη ήταν για ένα περιστατικό πολύ πριν με γνωρίσει, άρα δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Όσο όμως ερχόντουσαν και άλλα περιστατικά στο φως, συνειδητοποίησα ότι δεν επρόκειτο για μεμονωμένο συμβάν. Κατάλαβα ότι έπρεπε να πάρω τα παιδιά μου και να φύγω μακριά του», ανέφερε η σχεδιάστρια. 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/h-proin-sizigos-tou-harvey-weinstein-spai-ti-siopi-tis-meta-to-skandalo/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου