ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Η FKA twigs μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας με τα ινομυώματα και την χειρουργική επέμβαση


Η FKA twigs μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας με τα ινομυώματα και την χειρουργική επέμβαση

Η FKA twigs θέλησε πρόσφατα να μιλήσει ανοιχτά για την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη για να της αφαιρέσουν έξι ινομυώματα από τη μήτρα της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια χειρουργήθηκε τον περασμένο τον Δεκέμβριο ενώ η αποκάλυψη για το πρόβλημα της υγείας έγινε από την ίδια μέσα από το Instagram. «Προσπαθούσα να είμαι γενναία αλλά για να είμαι ειλικρινής, ήταν τρομακτικό κατά περιόδους. Άρχισα να αμφιβάλλω αν το σώμα μου θα επανερχόταν ποτέ ξανά στην ίδια κατάσταση», αναφέρει.

Έχοντας αναρρώσει από τη χειρουργική επέμβαση, η FKA twigs έγραψε πως παρά το γεγονός ότι είχε την αγάπη των φίλων και της οικογένειάς της, υπήρξαν φορές που αισθάνθηκε πολύ μόνη και πως είχε χάσει την γυναικεία αυτοπεποίθησή της. Στη συνέχεια αναφέρει πως σήμερα καθώς χόρευε αισθάνθηκε πάλι δυνατή και νιώθει ευγνωμοσύνη για το σώμα της που επούλωσε τις πληγές της. Τελειώνει με ένα μήνυμα για άλλες γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα υγείας: «Γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες υποφέρουν από όγκους και θέλω μόνο να πω ότι δεν είστε μόνες. Μπορείτε να το ξεπεράσετε».

 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-fka-twigs-milise-anikta-gia-to-provlima-igias-me-ta-inomiomata-ke-tin-xirourgiki-epemvasi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου