ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Eurovision 2018: Στη δεύτερη θέση η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα!


Eurovision 2018: Στη δεύτερη θέση η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα!

Μετά τον πρώτο ημιτελικό , η Ευρώπη ζούσε στους ρυθμούς του τραγουδιού “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα και οι στοιχηματικές εταιρίες την έδιναν ως τη μεγάλη νικήτρια, απεδέχθη για ακόμα μία
φορά αυτό που οι φανατικοί του διαγωνισμού γνωρίζουν εδώ και χρόνια: Ότι η Eurovision είναι ανατρεπτική και καθόλου προβλέψιμη!

Η δυναμική και εκρηκτική Ελένη δεν κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη, όμως κατάφερε να κάνει όλη την Ευρώπη και όχι μόνο να μιλάει για εκείνη.





Δυστυχώς, αυτό που η ίδια η Ελένη «έκανε» στο μεγάλο φαβορί, τη Netta του Ισραήλ, τη βραδιά του ημιτελικού, περνώντας μπροστά στα προγνωστικά, της γύρισε μπούμερανγκ, επιτρέποντας σε μία άλλη χώρα να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

Όπως και η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, όμως, έχει δηλώσει αρκετές φορές από την ημέρα της εμπλοκής της στον διαγωνισμό, σημασία έχει πως έστρεψε το βλέμμα των Ευρωπαίων στην μικροσκοπική Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση που κατέκτησε η Κύπρος είναι η καλύτερη που έχει λάβει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό καθώς μέχρι και σήμερα, η χώρα είχε καταφέρει να «σκαρφαλώσει» μόνο μέχρι την πέμπτη θέση.



 http://www.govastileto.gr/lifestyle/eurovision-2018-sti-defteri-8esi-i-kipros-me-tin-eleni-foureira/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου