ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η ανιψιά της βασίλισσας Ελισάβετ μετέτρεψε το παλάτι του Buckingham σε άντρο ακολασίας!


Η ανιψιά της βασίλισσας Ελισάβετ μετέτρεψε το παλάτι του Buckingham σε άντρο ακολασίας!

Η ανιψιά της βασίλισσας Ελισάβετ, Lady Gabriella Windsor, αδιαφορώντας για το πρωτόκολλο μετέτρεψε το παλάτι του Buckingham σε άντρο ακολασίας.


Τις αποκαλύψεις κάνει ο Aatish Taseer, ο οποίος ήταν σύντροφος της άτακτης γαλαζοαίματης και κόρης του πρίγκιπα Michael of Kent από το 2003 και 2006.





Μεταξύ άλλων αναφέρει πως: «Κολυμπούσαμε γυμνοί στην πισίνα της Βασίλισσας Ελισάβετ και παίρναμε Ecstasy μέσα στο παλάτι του Windsor». Συνεχίζει λέγοντας πως το παλάτι του Kensington είναι άγρια καταθλιπτικό. Για χρόνια ήταν το ησυχαστήριο της πριγκίπισσας Diana όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της εκεί ως αυτοεξόριστη, ακούγοντας κλασική μουσική τα βράδια.

«Τα διαμερίσματα και τα γραφεία με τα μαύρα τούβλα έμοιαζαν με κάτι ανάμεσα σε στρατιωτικό νοσοκομείο και γηροκομείο», τονίζει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.



Τώρα όλα μοιάζουν διαφορετικά στο παλάτι. Ζωντάνεψε ξανά. Τα δωμάτια έχουν πλημμυρίσει με γέλια από τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά. Σε ένα ξεχωριστό σπιτάκι στο χώρο του παλατιού μένουν και ο πρίγκιπας Harry με την Μeghan Markle.

Οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου έρχονται να ταράξουν την πάντα προγραμματισμένη καθημερινότητα του παλατιού σε μια κομβική περίοδο, καθώς σε λίγες μέρες θα γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος της χρονιάς, αυτός του πρίγκιπα Harry και της ηθοποιού Meghan Markle.

Πάνω σε αυτό, ο Aatish έγραψε πως η πρώτη ξαδέρφη της βασίλισσας και μητέρα της Lady Gabriella Windsor, η πριγκίπισσα Michael έχει την πεποίθηση πως οι γαλαζοαίματοι δεν πρέπει να παντρεύονται κοινούς θνητούς.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-anipsia-tis-vasilisas-elisavet-metetrepse-to-palati-tou-buckingham-se-antro-akolasias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου